tisdag 23 februari 2010

Inga träningar

Två dagar i rad har nu träningarna blivit inställda, det är givetvis inte alls bra för oss. Då vi verkligen behöver träna inför kvalet nästa onsdag. Skottas för fullt just nu så imorgon, torsdag och fredag kör vi.

---

Har varit på
Finnveden två dagar nu och det rullar på riktigt bra känns som om vi kan få till ett riktigt bra examensarbete där, de vill verkligen hjälpa oss och det gillas. Då jag hade skolan mellan 07-23 igår så var det egentligen ganska skönt att det inte blev någon träning, men samtidigt så behöver jag träna så det är lite dubbelt det där.

---

Sannarp och Eksjö har ännu inte kunna spelat sin match. Har inte en aning om hur det blir om inte matchen spelas idag? Matchen är flyttat till idag, men det står på Sannarps hemsida att matchen är inställd även idag. Då play off2 ska börja imorgon så skulle det innebära att de inte hinner spela klart sin matchserie.
Då det står 1-1 i matcher kan inte det avgöra.
Eksjö vann dock med 5-2 medan Sannarp bara vann med 5-3, avgör det? Eller lottar man? Någon som vet får gärna upplysa mig.

Hur eller hur så känns det allt annat än bra att det inte får avgöras på planen.

I övrigt så blev jag lite imponerad av
HA att de slog ut Diö, som jag nog trodde lite mer på. Sölvesborg vände och vann med 2-1 i matcher mot Wettern och Kalmar vann även de med 2-1 i matcher mot Lund.

Sitter och väntar på hur det kommer sluta med
Sannarp-Eksjö så att man får klarhet i vilka som får möta vilka i play off2.

Boro tog sig vidare till förkvalserien och blev därmed det enda laget från vår serie som klarade av det, Göteborgsserien fick bara med Grästorp och Skåneserien fick med alla sina fyra lag, imponerande.

Bara att konstatera att den serien var bäst, även om
Nässjö verkligen pressade Limhamn och Nittorp-Kallinge.

Boro har dock dragit en riktigt vinstlott då de hamnade med tvåan och fyran från Skåneserien, istället för ettan och trean därifrån samt ettan från Göteborgsserien, den känns klart tuffare.

---

Sverige var klart bättre än Finland. Nu blir det säkerligen Slovakien, ett lag jag tror passar Sverige sämre, då de har ett par riktiga klasspelare som kan gå in och avgöra. Demitra, Gaborik och Hossa har inte sett direkt dåliga ut så här långt.

Nu ska jag städa lite.

/#8

2 kommentarer:

  1. Falköping - Partille, Varberg - Linköping, Sannarp/Eksjö - Osby, Uddevalla - Göteborg, HA74 - Dalen, Sölvesborg - Trelleborg, Tibro - Vänersborg, Hisingen - Finspång, Kalmar - Hässleholm

    Allt enligt: http://klubben.se/public_club/images/_users/document/%5B144%5D34213.pdf
    + http://www.sik.nu
    + http://www.hcdalen.se

    Hur det blir med Sannarp vs Eksjö står skrivet i stjärnorna tycks det. Det kan skjuta hela kvalspelet på framtiden enligt osbyik.com. Borde ju rimligen ha gått att spela på annan plats, men vad vet jag!?

    SvaraRadera
  2. Vad gäller Slovakien så får du inte glömma Zdeno Chara. Även han har ju varit i FBK och glänst som några andra av deras stjärnor i Slovakien.

    SvaraRadera