söndag 14 februari 2010

ÅIF-FAIK

Succén uteblev igår i OS. Hade lite svårt att engagera mig i skidskytteloppet och idag känns det ganska bra att jag lät bli.

Finspång hemma idag, sista seriematchen i säsongens div2 serie. En viktig match av flera skäl, dels vill man se att laget är där och verkligen vill spela div2 nästa säsong, men också att få vinna en match och få den känslan är viktigt. Givetvis är också sjundeplatsen önskvärd, vi kan sluta allt mellan sjua-nia i serien, men vid seger sämst åtta.

Det finns alltid en viss osäkerhet kring vilket lag
FAIK dyker upp med, men oavsett vilket så är det ganska öppet hur matchen ska sluta. Är vi på tå och har flytet i matchen så ska vi kunna vinna matchen, men är vi inte bra så är vi rökta.

Som ni redan läst här och på hemsidan så är
G, Martin, Markus och Alex borta från matchen. Övriga är med om ingen blivit sjuk sen i fredags.

Mycket viktig match för oss idag, så mycket folk hade varit önskvärt. 17.00 i
ProfilGruppen ishall.

Övriga matcher i serien,

Vimmerby-Boro, två av seriens bästa lag möts i sista omgången och placeringsmässigt gäller matchen ingenting för Vimmerby, möjligtvis att Boro kan gå om Nittorp vid seger. Dock är det perfekt för båda lagen att få en match med förmodat högt tempo inför det stundande playoff spelet mot div1. Ska jag tro något så tror jag att Vimmerby vinner, bl a beroende på att Boro vilar Tulle och Skoog. Boro inför matchen här.

Dalen-Motala, en match av stort värde för oss, vinner Motala så ska det mycket till om Dalen ska nå sjundeplatsen. Vinner Dalen så gäller det att de max vinner med ett mål mer än oss. Mycket handlar om Motalas motivation, vill de vinna så kommer de förmodligen att göra det.

Linköping-Ulricehamn, en match utan värde för oss, förutsatt att vi minst tar en poäng. Tar vi noll så är det bra om det max blir en poäng för Linköping. Ulricehamn var bra mot oss senast utan att ha något att spela för, men här är det troligaste Linköping seger.

Nittorp-Nässjö, vinner Nittorp så slutar man etta i serien, Nässjö är redan klara treor. Annars gäller mycket samma sak som i Vimmerby-Boro matchen, ett bra avstamp mot stundande playoff mot div1. Förmodligen vinner Nittorp, men Nässjö kan säkert vara med och hugga lite.

Nu ska jag äta lite.

/#8

1 kommentar:

  1. Varför hade du svårt att engagera dig i skidskytten? Var det fest eller?

    SvaraRadera