lördag 5 december 2009

Övergångar

Vimmerby har värvat Kevin Adam från Hässleholm. Adam stötte vi på förra året i kvalet då han spelade i KRIF, han var då inte speciellt tongivande, men gjorde duktigt med poäng året innan.

Vet att vi diskuterat det i kommentarerna tidigare, men jag tar upp Motalas nyförvärv här också, nämligen i form av finländske Tuomas Tikkanen som senast kommer från Olofström och verkar också vara en spelare som varit riktigt bra, men om man tittar på poängutvecklingen de sista åren kanske tappat lite?

Arsenal vann med 2-0 efter att ha missat straff, skjutit i ribban och stolpen, räddat skottStokes mållinje, ja det borde ha blivit 5,6-0 istället. Väldigt skönt att se att Arsenal spelet var tillbaks efter 10 tunga dagar. Trots att Fabregas inte gjorde sin bästa match för säsongen.

Dock funderar jag fortsatt på varför jag valde Arsenal framför Lakers. Efter 3-1 segern mot Leksand så förstärktes den känslan ganska rejält. Seger mot Leksand är inget vanligt förekommande i Växjös historia, om det ens har skett? Starkt som attan i vilket fall och nu skiljer det bara två poäng upp till serieledning. Skotten slutade 30-19 så det känns som om segern borde ha varit ganska rättvis.

Kommer ett inför reportage imorgon.

Nu lite spel.

/#8

2 kommentarer:

  1. Lycka till i Afton. Se till att få stopp på linan me Fredda Ericsson så är 2 poäng snart i hamn.

    SvaraRadera
  2. MM speciellt i PP är han sylvass den mannen.

    Lycka till ni med idag, Sundhberg och Tobbe Johansson är riktigt luriga och Holm en jäkla målskytt.

    SvaraRadera