tisdag 10 mars 2009

Vikitgt

Har varit duktigt flitig idag med grupparbete hela dagen, och en hel del framsteg, skönt. Annars är det väldigt mycket i skolan just nu då redovisningar och tentor närmar sig med stormsteg, inte så lite man längtar till 28 mars då båda kurserna är avklarade.

Åseda-Kalmar
Efter förlusten senast, mot ett mycket bra Kallinge, så gäller det att vi studsar tillbaks och vinner mot Kalmar ikväll..Inga tåg har ju gått och varje poäng man tar i kvalet är väldigt viktiga då man inte har en aning om hur många platser som står på spel till div2, vi går för seger..

Kalmar som kom tvåa i våran serie har vi mött två ggr under säsongen, två jämna och täta matcher där hemmaplan har fällt avgörande båda gångerna vilket jag även tror kommer vara fallet ikväll. Alla var friska igår (förutom G borta hela året) vilket ger följande lag om ingen har insjuknat under natten

Alex (sampe)

Koma-Witten
Martin-Håkan-Danne

David-Rautio
Krille-Ryssen-Gren

Victor-Rasse
Stor Sebbe-Åberg-Ivar

Jonte-Adam
Lill Sebbe-Henke-Pettson

Tror på 5-2 seger ikväll om vi lyckas plocka ner Kalmars kontringar där de är livsfarliga, också viktigt att vi får hål tidigt på gamle Åseda bekantingen Thoren i Kalmars mål då han verkar ha kommit till kvalet i kalasform. Farten är vår nyckel ,vi är grymt starka hemma, vi vet det och motståndarna vet det.

Att Rautio spelar ikväll är lite smått legendariskt med tanke på skottet på stortån(Den är inte vacker ser ut som om han har doppat den i bläck) i första perioden mot Kallinge. Det är hårt virke i finnen.

Känner mig tokladdad inför kvällen och allt förutom 2 poäng är inte okej i afton

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar