torsdag 12 mars 2009

Inför Kalmar

Sitter och försöker analysera den fakta och information som vi fick från farsan, hann även med att snacka lite med Nisse-VD inför kvällens drabbning och brorsan som gick och smög i korridoren. Dock är det sjukt svårt att fokusera eftersom hela skallen bara tänker på att käka upp Kalmar ikväll, så vissa av Crickens många knivskarpa analyser vill inte riktigt tränga in i huvudet.

Kalmar som vi har revansch att utkräva på efter förlusten borta i serien. Då gjorde vi ingen bra match och många fel, vi lät dem spela den hockeyn som de är bra på, med mycket fart och snabba kontringar. Kalmar gillar inte att möta fysiskt spel vilket vi verkade ha glömt helt i den matchen.

Skillnad då i tisdags då vi hade fart och spelade fysiskt mot deras skickliga spelare, vilket är ett måste även i kväll om vi vill komma hem med två poäng. Sen ser jag gärna att första kedjan går in och hänger ett par kassar ikväll, vilket de gjort i alla tidigare matcher.

Laget blir mer eller mindre detsamma som senast, dock spelade Adam med mig på träningen igår, samt att det finns ett stort frågetecken för Rautio ikväll då han har 11 tår och tre knäskålar efter diverse skavanker, han klev av träningen igår.

Alex (Sampe)

Koma-Witten
Martin-Håkan-Danne

David-Rautio?(Rasse)
Krille-Ryssen-Gren

Victor-Adam
Stor Sebbe-Åberg-Ivar

Jonte-Rasse
Lill Sebbe-Henke-Pettson

Vi går för två poäng i afton och som vanligt så finns det inget annat på kartan än att vi fixar detta

Nu lite fokus, vila, käk och sen avfärd till Kalmar om 30 min

/#8

1 kommentar:

  1. Du gick bara å mös idag, du är en riktig kval gubbe.
    Kör hårt i resten av matchen så kommer det att gå bra.
    //Patrik E

    SvaraRadera