tisdag 17 mars 2009

Tisdag

Sitter på gräddhyllan idag igen, denna dag har dock Choobacka belönat oss med ett besök, efter att ha legat klubbad hela helgen, viktigt. Känns som om vi har bra koll på läget och ägnat oss mest åt att ändra lite småfel och formuleringar.

Har forskat lite i ämnet och det är fortfarande inte klubbat om det blir 28 eller 30 lag i tvåan utan förbundet ska ha ett möte i vår. Det man dock vet av erfarenhet är att blir du bästa tvåa så har man goda chanser att gå upp.

Diö inbillar sig att de ska slå oss imorgon, i helvete heller, jag och alla andra har tuggat taggtråd. Citat från Diö tränarens blogg.

"Mycket folk borta från träningen i går igen och det är lite tråkigt att vi inte kunnat förbereda oss optimalt i kvalspelet. Nu hade vi säkert inte räckt till mot Kalligne ändå, men Åseda är ett lag som vi skall kunna ha bakom oss i en kvalserie under normala omständigheter."

Imorgon ska det bara bli seger, kropparna ska tömmas på allt och två poäng skall bärgas.

Ikväll är det träning, blir det vanliga kval temat, hålla igång kroppen och fila på lite små detaljer. Känns både och att det är sista matchen för säsongen imorgon, det har gått bra på slutet och då vill man aldrig att det ska ta slut. Samtidigt så skriker ljumskar och överliggare efter att få vila, men de håller för träning+match.

Hoppas på mycket folk imorgon och lika bra tryck som vi har haft på alla hemma matcher under kvalet, blir så mycket roligare att spela då.

Nu ska jag och Cricken fixa klart det sista, sen blir det att vila knoppen från skolan till och med fredag, gött=)

/#8

2 kommentarer: