tisdag 10 mars 2009

Seger

5-0 seger mot ett för dagen ganska svagt Kalmar...
Vi pratar innan matchen om att komma ut riktigt hårt i början av matchen och hänga ett par kassar eftersom att Kalmar mer eller mindre är borta efter de inledande förlusterna, så ett par tidiga mål och de förhoppningsvis viker ner sig..Krille Ederfors verkade fatta vad coach menade och gör ett äkta hattrick i första perioden.
första målet kommer redan i andra bytet efter en riktig indianare av en Kalmarback, Krille gör inget misstag utan hänger den i krysset bakom Thoren. Tvåan kommer efter att undertecknad burit puck från egen zon till röda och flippar en tvåmetare fram till Ivar som går in anfallszonen och serverar Krille som smäller in 2-0.
Efter det målet så tycker jag att Kalmar går ner sig lite och börjar haka, slå och försöka sig på enmansshower. Krille var dock inte nöjd utan hänger också trean innan pausen snyggt framspelad av Gren..

2:a perioden
Vi pratar om att inte slappna av det minsta och att forstätta med vårt spel samt att sluta slarva runt blålinjerna, de chanser Kalmar hade i första bjöd vi på..Krille har återigen lyssnat på Ferna och hänger dit 4-0 efter 2.30 i andra, framspelad av Ryssen och Ivar..4 mål av Krille efter 22½ min, inte illa. det märktes tidigt att han var het och att hans kropp måste ha kännts bättre än på länge?? 5-0 görs av undertecknad efter att Åberg vunnit EN tekning i anfalls zon=) Det händer ju inte så ofta, så det var lika bra att hänga dit trissan när man väl fick chansen att skjuta en gång=) Ivar och Sebbe skymde grymt bra så till och med jag kunde hänga en kasse, kul=) Fördelen med att man typ aldrig gör mål är man minns dem som om det vore igår..

3:e perioden
Är en ganska avslagen historia där båda lagen väntar på nästa match på torsdag(också mot Kalmar). Alex är dock riktigt sugen på att hålla nollan och gör en sjuk räddning som jag inte kan beskriva i ord samtidigt som man små undrar lite hur Kalmar spelaren kunde missa öppet mål från en meter?? Vi vinner tillslut skotten med 48-20 vilket säger ganska mycket om matchbilden..Beröm till Alex som är bra i kassen som vanligt, Krille som gör fyra mål och Rautio som spelar med 9 tår eller 11, en definitionsfråga, en svår sådan=)

Ny match mot Kalmar som sagt på torsdag, också väldigt viktig match, vi ska minst ha med oss 9 poäng innan kvalet är över, och efter torsdags matchen ska vi stå på sex poäng något annat finns inte. Dock helt annan match då, speciellt som vi har haft problem på bortaplan under säsongen.

Kallinge ångvältade Diö hemma, vilket inte överrsakade mig, frågan man ställer sig är ju hur Kallinge kunde komma efter Limhamn och Värnamo t ex?? de har inte i detta kval och göra..

Nu ett avsnitt How I met your mother innan det blir bingen..

Fan vad det är gutt att vinna:)

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar