måndag 16 mars 2009

Projekt

Sitter på gräddhyllan idag igen, dock bara med Cricken idag, då Choobacka har åkt på magsjukan, väldigt olägligt då arbetet ska vara inlämnat senast 12.00 på onsadag.

Är fortfarande väldigt stolt över lagets insats igår, allt går och allt är möjligt bara vill och tror tillräckligt mycket.

För egen del har jag fått för mig att det inte är bestämt om det ska vara 28 eller 30 lag i tvåan nästa år?? Jag och alla i laget har inställning att blir man bästa tvåa så har man en god chans att gå upp. Även om det bara skulle bli 28 lag nästa år så, brukar alltid något lag dra sig ur. Sen påverkas vi ganska mycket av vad som händer i de andra kvalen, för oss är det väldigt bra om t ex Boro och Halmstad går upp i ettan då det i så fall fattas lag i div 2 serierna här nere. Det går att spekulera tills man tynar bort, men läget är som följer, bland lagen som kan hamna på 9 poäng.

Kallinge 9+26
Hässleholm 9+13
Trelleborg 7+11
Åseda 7+8
Bäcken 7+7
Mölndal 7+3

Av dessa lagen är Kallinge klara, finns inte att de tappar mot Kalmar och vi kommer inte kuunna gå ikapp 18 mål hur eller hur. Hässleholm möter Trelleborg hemma och är enligt mig favvoriter att vinna den matchen, vinner Trelleborg med ett mål t ex 4-3 måste vi vinna med fem mål typ 6-1 mot Diö för att gå om Hässleholm, vinner Hässleholm så blir vi bättre än Trelleborg så länge som vi kniper minst en poäng. Göterborgs serien är mer lömsk, då både Bäcken och Mölndal möter avsågade lag på hemma plan, det kan bli stora siffror i dem matcherna så det gäller att se upp. Får jag gissa så blir det vi och Mölndal som blir de bästa tvåorna. Skulle vi gå upp så kan man se sig själv lite bättre i spegeln med tanke på att vi knep en poäng igår, mot ett div2 lag hade vi inte gjort det, hade det känts mera tveksamt.

Inget av detta spelar dock någon roll så länge som vi inte vinner hemma mot Diö, Diö är inget dåligt lag så kommer vi inte ut stort så förlorar vi, så enkelt är det. Så jag utgår från att alla kommer taggade till tusen på onsdag.

Nu blir det att fortsätta analysera PG lite

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar