torsdag 19 mars 2009

Årets sista träning

Sitter hemma hos mor och far efter säsongens sista träning. Farsan som är galet stolt över säsongens insatser, sitter och småmyser.

Årets sista träning kändes ganska vemodig. Hockey har aldrig varit roligare och har nog aldrig gått bättre heller.(konstigt att de sakerna verkar gå hand i hand:S)
Smålagsspel var det som gällde i afton och svarta femman(Koma,Witten,Håkan,Martin och Danne) fuskade bäst vilket gjorde att de avgick med segern. Vi körde även sista grenen i skills competion idag där Martins pizza var priset, problemet var bara det att trots att Martin la sig och inte tog i, så vann han. Idag gällde ett helvarv runt rinken på tid, man behöver inte vara raketforskare för att förstå att Danne vann. För egen del tog jag en mycket viktig prestige seger över store bror, går att leva på länge=)

Kändes också sådär att säga hej då till alla, man umgås så intensivt under en vinter, så man kommer sakna många, speciellt vissa legendarer..Man kommer tycka att det är skönt att vara ledig om kvällarna i så där 10 dagar. Efter det kommer rastlösheten krypa i en, vad ska man bara hitta på??

Förhoppningsvis så blir merparten av spelarna kvar nästa säsong, jag ska spela förutsatt att jag slipper pendla själv från Växjö. Mycket avgörs av om det blir div3 eller div2, måste säga för egen del att motivationen för att spela i div3 känns sådär. Det känns inte som man utvecklas så mycket som man skulle vilja, lite för många ojämna matcher. Tittar man på de sista matchern så är det stor skillnad, hockey är sjukt mycket roligare när motståndarna bjuder upp, det händer lite för sällan i trean. Helst skulle det finnas en alltrea så att vi efter jul hamnat i samma serie som Wettern,Kalmar,Rydaholm,HA74,Trelleborg,Lund,Diö,Åstorp och Sölvesborg. detta skulle öka kostnaderna för lagen, men det skulle utveckla spelarna och hockeyn väldigt mycket. Nu hoppas jag ju att vi går upp så jag slipper spekulera om sådana här saker ;)

Går vi upp så behöver laget givetvis förstärkas, en riktigt bra back känns väldigt viktigt, sen ser jag gärna att Markus och Emil återvänder från Troja. Jag kommer att skriva lite mer om detta undan för undan som spelare blir klara för spel nästa säsong.

Nu blir det lite film och sedan bingen

/#8


5 kommentarer:

  1. ja du, vad ska man hitta på när man är ledig på kvällarna...
    fnys!

    SvaraRadera
  2. Var inte så spydig, Lenhovda kommer äga Åseda nästa år, du är ju dum som ett spån som tror att inte Lenovda skulle ta sig till alltrean??Tänk lite..Sen vad har din farsa att vara nöjd över??4-4 borta mot Lenhovda ni hade tur i båda matcherna mot oss..Pinsamt att eran bästa back David P är fostrad i Lenhovda..lallare

    SvaraRadera
  3. hahaha så tråkigt att en liten lenhovdakille ens yttrar sig om saker han inte begriper!! visst, 4-4 stort grattis till den lilla poängen. Åseda tappar 3 poäng i kvalet och det kan man va stolt över!!..Lenhovda fick väl 0poäng i kvalet, eller???=)=) David P, fostrad Växjö lakers så va lite tyst nu !

    SvaraRadera
  4. Åseda brukar inte ta lenhovda på allvar, då kan det lätt bli en poängförlust nån gång! Åseda 3p och LIF 1 denna säsong inbördes, det är riktigt kul för lenhovda=) men fortsätt kämpa i trean för Åseda möter ni inte nästa år!! Åseda mot DIV2!!!!!!!!

    SvaraRadera
  5. Kul att se att folk kommenterar lite, dock hoppas jag även på kommentarer som gäller det jag skriver..Till Lenhovda så skrev jag de lagen som tog sig till playoff under denna säsong, ser inget konstigt med det. Det är möjligt att ni blir bättre nästa år men min förhoppning är att vi inte möts alls. Gällande David så har han som sagt Växhö HC som moderklubb och kom till Lenhovda från Växjö Lakers, då han redan var senior..

    SvaraRadera