fredag 13 mars 2009

Plugg

Sitter på gräddhyllan i K-huset med Choobacka och Cricken och skriver på projektet, som ska vara inlämnat på onsdag, efter 3.5 timme så har vi kommit ganska långt idag=) Problemet vi har just nu är inte mängden eller kvaliten på materialet utan att allt är på svenska och vi ska skriva arbetet på engelska..

Känns lite halvtungt i kroppen idag, ömma ljumskar och överliggare, men det är lite av standard, för en sliten och ostretchad kropp så här sent in på säsongen.

Igår hade vi (o)tur med resultaten, vi är just nu bästa tvåa, men det känns inte helt osannolikt just nu att tvåorna i Göteborgs och Skåne kvalgrupperna kommer hamna på 9 poäng. Vilket i så fall skulle kräva att vi kniper minst 1 poäng borta mot Kallinge, mycket spekulationer nu, men vi börjar med Kallinge borta på söndag och ett så bra resultat som möjligt där.

Träning ikväll, där det som brukligt på fredagar inleds med zon-spel, vet inte om jag eller någon annan någonsin har förlorat i dessa matcher?? Mycket prestige och mycket viktigt att slå Davids lina då det brukar härjas ganska friskt i Växjö bilen. Annars blir det nog lugnt och fint, lite PP och BP, kanske lite styrspel som ibland brast mot Kallinge hemma.

Nu blir det lunch på Cristinas, fint som alltid

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar