onsdag 18 mars 2009

ÅIF-Diö

Gräddhyllan för sista gången på ett bra tag, känns gutt som attan, arbetet blev nyss klart. Vi känner oss nöjda, glada och allt det där andra=)

Match mot Diö ikväll, vilket också är säsongens sista match. Matchen är väldigt viktig för oss, seger kan mycket väl leda till div2. Senaste matchen mot Diö får vi en väldigt bra start där vi utan att spela jättebra i första går ifrån till 0-2. I andra är vi helt överlägsna, men klarar inte av att göra mål, detta leder alltid till problem. I tredje så skapar Diö en hel del chanser vilket gör att vi i slutet är halv illa ute.

Idag gäller fullt fokus hela matchen oavsett om vi leder eller ligger under så kan varje mål vara livsviktigt, då ett avancemang till div2 kan avgöras beroende på målskillnad. Vi måste bygga vidare på spelet vi hade mot Kallinge senast med ett rakt och enkelt spel där vår fart kommer till användning. Vi är ett bättre LAG, men gör vi inte jobbet och håller vi inte koll på Diös första femma så kommer vi få det jobbigt. Laget ikväll är lite förändrat sen senast, då Åberg skdat axeln.

Alex (Sampe)

Koma-Witten
Martin-Håkan-Danne

David-Rautio
Gren-Ryssen-Sebbe

Victor-Adam
Ivar-Henke-Ederfors

Jonte-Rasse
Lill Sebbe-Gunnar-Pettson

Två poäng är väldigt viktigt ikväll, annars är det vi gjort tidigare inte värt mycket.

Nu ska det städas lite innan Nybro pågarna dyker upp i afton

/#8


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar