söndag 4 april 2010

Växjö-Rägle

Ligger hemma i soffan och tar det lugnt, har inte gjort allt för mycket idag, en promenad, ett varv på Willys, annars inte mycket.

---

Ska dock ta mig bort till
Växjö ishall om en timme, för matchen Lakers-Rögle. För Växjös del gäller den ingenting rent tabellmässigt. Däremot så är den väldigt viktig i andra hänseende som så truppen inför nästa säsong. Spelare som Rosen och McNevin har varit ganska bleka i de matcher jag sett så här långt, hur påverkar det deras möjligheter till Elitseriespel? McNevin ser jag inte som en Elitserieback då farten talar emot honom, men Rosen då? Efter de tre matcher jag har sett i kvalserien så skulle jag säga nej, men förmodligen betyder det inte så mycket, förutom då att lag som Södertälje och Rögle som det borde finnas ett intresse ifrån delvis kan det intresset ha svalnat.

För
Rögle gäller matchen desto mer, förlust och de kommer inte att ligga topp två inför de sista tre matcherna.

---

Mest intresse för en smålänning har annars
Nybro-Taif idag, hade varit riktigt kul att ha varit på plats, men David kunde inte slita sig från hemmet, så det får bli hockey på hemmaplan istället, inget fel med det, men inte riktigt lika kittlande.

Vinner
Nybro så blir det riktigt rafflande i slutskedet av kvalserien.

---

Har mest blivit lite löpning så här långt, men tänkte dra igång gymmet ordentligt på tisdag, ser faktiskt fram emot det. Alltid ett bra tecken när det är så.

---

Visst
HV förlorade igår, men de kommer vinna det här utan större problem.

---

Kommer att skrivas väldigt mycket mer om div2 här i bloggen inom den snaraste tiden, det är väldigt få klubbar som det har hänt något i ännu och många har precis nu avslutat sina säsonger. Ett lag där mycket bra redan har hänt är
Tyringe som förmodligen är det laget som ligger längst fram i förberedelserna inför nästa säsong. Även Värnamo visar upp en trupp inför nästa säsong.

Väldigt få andra sidor som är uppdaterade när det gäller trupperna inför nästa säsong, i de flesta fall ligger de gamla kvar, men misstänker att mycket kommer att börja hända nu under nästa vecka.

Nu ska jag ta mig till ishallen.

/#8

3 kommentarer:

  1. Skoog är ev. på gång till Tranås!

    SvaraRadera
  2. Sebastian Magnusson klar för Motala Hockey.

    SvaraRadera
  3. Läste att Skoog ryktades till Tranås, men helt ärligt så är jag inte så mycket för rykten =)

    Om det är sant att Magnusson spelar i Motala nästa år så är det en riktigt bra värvning, helt klart. Saknar fart för att etablera sig i Växjö, men i div2 har han tidigare visat sig riktigt bra. Lite konstigt dock att Motala inte har gått ut med det om det är klart?

    SvaraRadera