söndag 25 april 2010

Åhsberg till LHC?

Väldigt mycket snack om Motala just nu, förståeligt med tanke på vilka det ryktas om. Så här långt bara rykten, men man blir väl inte förvånad om det ligger en hel del iaf Schelin ryktena, det känns som att det är Motala eller Mjölby som är möjligt där, förmodligen betalar Motala bättre. Om det skulle gå igenom så har man bara en liten stilla undran, vilka kommer att spela i en tredjekedja? Knappast finnarna, knappast Schelinarna (Alexander ja, men inte de andra två) och knappast Pettersson och Ekman, de var ju trots allt Motalas bästa spelare förra säsongen, iaf i de fyra matcherna vi stötte på varandra.

Som sagt inget är klart, men skulle det bli det kanske man kan ana ett litet felbygge? Om jag höll på
Motala skulle jag nog gärna drömma mig bort om att en ny målvakt införskaffades om det nu finns de pengarna som det ryktas om.

Vimmerby uttrycker en tydlig satsning emot div1, om de hamnar i den södra 12 lagserien lär det behövas några nya spetsspelare för att ens vara säkra på att nå play off, den serien kommer att bli ruskigt tuff.

Ruskigt tung värvning av
KRIF, då de har landat forwarden Daniel Brasar, han skrapade ihop 51 poäng på 35 matcher i Sveriges överlägset bästa div1 serie förra året. Han kommer närmast ifrån Karlskrona och kommer vara riktigt vass på div2 nivå.

---

Åhsberg till LHC? Vore nog bra för Växjö, jag tror att man kan få bättre för den pengen, han gömmer sig lite för mycket, verkar inte ha det där sista som krävs för att verkligen lyfta ett lag. Trots en mängd matcher med Rosen så lyfte han aldrig riktigt och är oftast en spelare som spelar 1-1 med sig själv, gör ett snyggt mål, men bjuder också på ett mål bakåt.

Sådana spelare tar oftast mer energi än vad de tillför.

Han var bättre första året i
Lakers, trots mycket skador, det är kanske dags att säga hej då och tacka för ett par bra matcher. Samtidigt är det aldrig bra när för många spelare lämnar, men om Saviano, Lundbohm, Markusson och Persson signar så ser jag gärna Åhsberg försvinna iväg.

Fasth till AIK? Känns också lite märkligt ifall de ska satsa på honom och Heino, två bra målvakter, men också två målvakter som gärna går sönder.

---

0-0 mot
City igår och det känns som ett vettigt resultat, bara det att man klarar hålla nollan när ett ett annat topplag står för motståndet är beundransvärt och eftersom Tottenham förlorade så är tredjeplatsen säkrad om Arsenal tar en poäng i de sista två matcherna, med andra ord det är klart.

Är trots allt imponerande med de tunga skadorna på helt fel spelare under säsongen, hatten av för utvecklingen hos
Song, Diaby, och Nasri mfl. Blir inte laget sönderköpt i sommar, Djourou får ordning på sitt knä och en målvakter av klass köps in så kan de slåss på alla fronter nästa säsong.

---

HV vann guld igår, så rättvist, men samtidigt hatten av för stockholmarna som bjöd upp riktigt bra efter sina resurser och såg till att hockeyn började koka igen. Även om den kokat på många håll förutom i Sthlm under en lång tid, men det är alltid bra när media fattar det också :D

---

Examensarbete nästa känns sådär skoj.

---

Vad ska man göra i två veckor i väntan på hockey-VM?

---

Nu ska jag kika på lite tv-serier.

/#8

4 kommentarer:

  1. tycker du är för snäll mot åhsberg, skicka iväg skiten, vill linköping betala för honom, grattis.

    SvaraRadera
  2. Han var bra i Oskarshamn, men i Lakers började han tro för mycket om sig själv, visst stundtals en sevärd spelare, men på tok för ojämn och vek. För vek för allsvenskan, hur ska det gå i Elitserien?

    SvaraRadera
  3. Fast viktigt att omsättningen inte blir för hög, men ska någon bort så är det Åhsberg

    SvaraRadera
  4. Brasar lär göra sig riktigt bra, även om han gillar att filma lite väl mycket.

    Varför hypar du inte honom lika mycket som Kall?

    SvaraRadera