lördag 24 april 2010

Lördag

Precis hemkommen efter ett varv runt sjön, riktigt skönt väder om man bortser ifrån att man höll på att blåsa ut i sjön på sina ställen :S

---

Sitter och funderar på en massa saker idag, mycket skola just nu och det känns alltid sådär när man måste lägga fokus på det även under helgen.

---

Precis som någon skrev i kommentarerna igår så har nu
Vimmerby klart med en ny tränare i form av Anders Spaak som närmast kommer ifrån Grästorp, men som även har meriter ifrån Skövde. Han har tagit upp Grästorp till div1 och varit med som assisterande i till Tomas Kempe när Skövde tog steget upp till allsvenskan.

Känns spontant som en bra värvning och
Vimmerby behöver få lite struktur, då de förra året hade en hel del riktigt bra spelare, men med en enorm omsättning av spelare under säsongen och under långa perioder väldigt lite folk på träningarna. Mer info hittar ni här.

Kallinge landar en halvtung värvning i form av centern Andre Jönsson som närmast kommer ifrån Karlskrona, där han under lagets tid i div2 producerade väldigt bra med poäng, i ettan har det gått tyngre, men när han kliver ner igen till tvåan så finns det säkert bra förutsättningar för att han kommer hålla hög klass.

Är fortfarande lite skeptisk till
Asplöven spelarna i Motala, känns mer som spelare för Hästen i div1, men landar Motala de båda så är det hatten av, men säkerligen väldigt dyrt.

Dalen har landat sitt första nyförvärv i form av forwarden Eric Svensson som senast spelade i Ulricehamn.

Sammanslagning av Tyringe och Hässleholm på gång? Verkar som om den ena parten vill lite mer än den andra.

---

Klubbat och klart för
Lakers 239 miljoner för den nya arenan och den kommer att stå klar i augusti 2011. En ny träningshall kommer att stå klar till första oktober i år. 5000 åskådare kommer att gå in och det kan ökas med 1000 till utan att taket behöver höjas.

Kommer att bli riktigt häftigt.

---

HV vinner SM-guld idag.

---

Arsenal-City ikväll, mycket viktig match speciellt för City, men även för Arsenal som vid en kollaps skulle kunna tappa allt vad CML spel heter.

Avspark 18.30

Innan dess blir det
United-Tottenham med Gusten.

Nu ska jag plugga.

/#8

3 kommentarer:

  1. Vilka är Asplöven spelarna i fråga?;)

    SvaraRadera
  2. Stanislav Kall och Jarkko Oikarinen, men som sagt så är jag väldigt skeptisk. Om du hoppar ner ett inlägg och går in på kommentarerna så slipper jag göra allt arbete åt dig ;)

    SvaraRadera
  3. Privat person som kommer att sponsra dessa två spelare! plus en till från Södertälje!! / Maif 4 Life.

    SvaraRadera