fredag 23 april 2010

Det är över

Har inlett morgonen med en längre promenad och nu är det strax examensarbete som gäller, men då jag riskerar att fastna med det hela dagen så är det lika bra att skriva ett litet inlägg först =)

---

Nu vinner
HV det här kan inte se att DIF reser sig. För det är ju precis som många säger och skriver, HV är ett bättre lag, inte mycket, men tillräckligt för att ha greppet om matcherna vilket jag tycker att man haft om man bortser ifrån period ett och två i första matchen på Hovet.

Det hackar inte i riktigt för
HV annars hade det varit över redan, lite för många spelare som inte kommer upp så bra som de kan.

Hur eller hur så är man otroligt nöjd med att man får uppleva de här matcherna, det häftigaste jag har upplevt inom svensk hockey.

---

Vet att många funderar över hur det ser ut i vårt lag, vilka nya ansluter, vilka har förlängt och vilka som ev lämnar. Ta det lite lugnt så kommer det att dyka upp namn inom en snar framtid. En viktig sak i detta ligger hos förbundet, de kommer inom två veckor att ha fastlaget serierna, hur många lag i varje, vilka speldagar och tider, kommer det bli två eller tre poängsytem osv.

Då vi ännu inte fått en 100% bekräftelse på att vi spelar i div2, mycket märkligt, men sant så är det också något av en bromskloss i lagbygget. Många är redan klara, men det förutsätter också att det blir spel i div2(vilket det blir).

---

Edit: Glömde skriva innan idag om att det är helt klart att
Johan Jonsson spelar i Växjö i höst, en klockers värvning, helt klart en av seriens absolut bästa allround backar, med det defensiva spelet som sitt adelsmärke, en spelare som alltid har imponerat utan att synas så mycket. Tillsammans med Fälth (gick till Luleå förra veckan) så var han lätt Almtunas bästa back.

---

Osby fortsätter att signa upp spelare ifrån förra årets trupp, tre nya spelare förlänger varav målvakten Palmros får ses som den tyngsta förlängningen.

Andreas Svensson har skrivit på för ett år till med Motala, ett lag som verkar göra en rejäl satsning i år igen.

En av
Kallinges bästa backar Anders Pettersson har skrivit på för ett år till i Krif.

Det var allt för idag.

---

Har inte varit inne på någon
Arsenal sida sedan förlusten senast, därav den dåliga uppdateringen. Det handlar inget om att vara en medgångssupporter eller så, utan bara om att man blir så förbannad över att läsa all dynga som folk skriver, helt onyanserat, men bara för att det blivit en förlust så kommer alla bittra och tragiska människor fram och ska hacka.

Nya tag imorgon
Manchester City hemma, verkligen ingen lek, kryss som utgångstips.

Nu ska plugga.

/#8

8 kommentarer:

  1. Tränare klar för Vimmerby, Anders Spaak

    SvaraRadera
  2. Någon källa på det? Känns bra att de får en ny tränare, då det verkar ha varit väldigt struligt förra säsongen.

    SvaraRadera
  3. Silly season !

    ? Kall (asplöven), Markus Schelin (mjölby), Alexander Schelin (Hf Lkpg) & Rasmus Schelin (Vita hästen) är alla på gång till motala !
    Skriver antagligen på inom kort.
    T.Tikkanen får inte förlängt ! De övriga Finnarna stannar !
    Trevlig helg !

    SvaraRadera
  4. Tack!

    Kan det verkligen stämma att Stanislav Kall går ner till tvåan? Kan ju iof vara kompis med Valko, men han känns väldigt överkvalificerad för att spela i Motala. Är det sant så grattis till en riktigt bra back. Såg honom i kvalserien till allsvenskan förra året då var han riktigt bra i spelet med puck och hans statistik talar inte emot det alls.

    Marcus och Ramsus Schelin borde ju också vara riktigt bra på div2 nivå. Motala kan nog bli riktigt vassa, Money talks =)

    SvaraRadera
  5. Även Jukka Okkirainen,(ursäkta stavningen) oxå Aplöven på ingång till Motala Hockey.

    SvaraRadera
  6. Jarkko Oikarinen? Minst lika sjuk isf.

    SvaraRadera
  7. Officiellt med Spaak blir det nog inte förrän måndag, 2-års kontrakt är klart iaf:)

    SvaraRadera
  8. Officiellt på VHs sida nu..

    SvaraRadera