lördag 3 april 2010

Puuh

Såg precis Nicklas Bendtner avgöra Arsenal-Wolverhampton med sitt 1-0 när klockan hade tickat upp till 94 min. Vilken pärs, ska det behöva vara så?

Med
Arshavin-Fabregas-Van Persie, borta med skador samtidigt som Wenger roterade truppen lite och vilade Nasri-Diaby-Bendtner så saknades i princip alla spelare som kan bryta mönstret. Visst Walcott försökte, men han blandade väldigt mycket samtidigt som Rosicky och speciellt Eboue var riktigt bleka.

Två byten sista halvtimmen, in med
Nasri och Bendtner samtidigt som Wolves fick en spelare utvisad gjorde att målet kom närmare och närmare, men det var väldigt nära att datorn flög ner ifrån balkongen när Walcott missade ett jätteläge på stopptid, men det gick tillslut och liga lever fotfarande.

Sagna var klart bäst i Arsenal.

---

United var riktigt bleka idag utan Rooney, speciellt i första, inte alls orättvist att Chelsea avgick med segern.

---

Stark vändning av
Lakers igår. Även om inte poängen betyder något för tabelläget så betyder de väldigt mycket inför spelarrekryteringen till nästa säsong.

---

2-2 i
DiF-LHC, har haft på den lite i bakgrunden, men inte tittat speciellt mycket då ögonen istället vilat på Arsenal. Bra tryck som alltid Hovet.

---

Mycket trevligt igår under påskmiddagen, mycket skratt och
Maria hade gjort ett grymt jobb med maten. Jag hjälpte givetvis till, men man är mer av en grovjobbare än finsnidare i köket.
Kursiv
---

Möte med
Far och Conny på torsdag, inte omöjligt att man signar för en säsong till då.

Nu blir det hockey.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar