tisdag 6 april 2010

Come on Gunners

Har hela dagen gått omkring och hoppats på ett mirakel ikväll, men ju mer man hoppas desto tydligare blir verkligen, Arsenal ska inte kunna rubba Barcelona ikväll.

Hur ska det gå till spelarna man vill luta sig emot, spelarna man vet kliver fram när det krävs mer eller mindre alla är borta idag.
Gallas-Song-Fabregas-Arshavin-Van Persie kommer inte till spel, släng in Vermaelen och du har lagets sex bästa spelare. Det ska inte gå emot ett Barcelona som saknar ett mittbackspar och Zlatan.

Man vill tro att
Sagna ska kliva in i mitten och vara en jätte som mittback, att Diaby ska ha glömt sin miserabla insats senast emot Barca och vakna upp med samma spel i kroppen som han visade under januari-februari. Att Nasri åter igen ska glömma bort att han inte är Fabregas. Att Bendtner ska fortsätta att på den inslagna vägen 12 poäng de senaste nio matcher, trots att han varit utskrattad av så många.

---

Förmodligen ligger dock väldigt mycket i
Walcotts fötter, kan han återupprepa insatsen för två år sedan när Liverpool stod för motståndet i en Champions League match?

---

En dåre tänker att en startelva med,

Almunia
Eboue-Sagna-Vermaelen-Clichy
Denilson-Diaby-Nasri
Walcott-Bendtner-Rosicky

ska räcka till, men det borde inte gå. Jag kan inte se det hända, men trots det så kommer jag bänka mig framför TV:n och tro på att det omöjliga kan hända, att en dåreshopp trots allt är ett hopp.

Come on
Gunners.

---
Kursiv
Tar Tingsryd chansen idag (Oskarshamn hemma)? Seger och ingenting ska kunna gå fel, förlust och det kommer förmodligen krävas att man åker upp till Sundsvall i sista omgången och tar poäng.

Vinner
Oskarshamn idag så skulle jag tippa på att Tingsryd spelar i div1 nästa säsong också.

---

Kvalserien och alla blickar riktas i riktning
Leksand. Södertälje på besök och det känns väldigt öppet. Kan verkligen sluta precis hur som helst, men jag blir inte förvånad om det blir straffar.

Rögle kommer att vinna över AIK ikväll allt annat skulle förvåna.

---

Händer det något i div2 lagen?


Osby har klart med en ny tränare, i Göran Wassbjer som förrförra säsongen tränade Jonstorp.

HF Linköping
skrev någon om här i bloggen för ett tag sedan, de kommer att ha ett upptaktsmöte 26 april och räknar då med att ha klart med ledaren runt laget.
Daniel Rydmark kommer att ansluta till förening i höst, dock som tränare för J-18 laget.

En nyhet som glädjer är att
Nittorp byter sarg, kan man då hoppas på högre plexi på långsidan? Helt omöjligt att spela match där utan ett par utvisningar för "puck out" som för övrigt är en av de dummaste reglerna som idag finns inom hockeyn.

Som ni märker ännu ganska öde.

Nu tagga för match, 20.45 rullar bollen igång.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar