onsdag 7 april 2010

Guld väder

Sitter ny duschad efter en liten löptur runt Trummen (4km) lätt årets skönaste löpning, lagom tempo, bara lite blåsigt och en relativt skarp lampa som värmde under hela turen.

Årets finaste dag? Känns onekligen så.

---

Annars idag så har jag varit riktigt flitig med Examensarbetet idag och nu är introduktionskapitlet, stora delar av teorin och det emperiska färdigt, jag gillar det.

---

Blev inga mirakel igår, drömmen om de dog lite samband med att man såg
Silvestre i startelvan. Vill verkligen inte ta ifrån Messi någonting, men det var faktiskt en fransk mittback som delvis gav honom de två första målen.

Helt rättvis seger dock, det man kan tycka är lite synd är att både lagen hade så många av sina bästa borta, man vill se de bästa i sådana här matcher.

---

IK70 slog tillbaka Tingsryd borta igår med 4-2, riktigt starkt och det känns som om det ska till ett smärre under (läs kollaps) för att de inte ska spela i allsvenskan i höst.

Tinsgryd däremot lär få gå en riktigt holmgång borta i Sundsvall, ingen lätt historia och frågan är om man inte spelade bort sina chanser igår.

---

Bara inte
AIK går upp i Elitserien tänker jag, det handlar inte bara om att det är just AIK, utan lika mycket för att sköter man en förening så dåligt, så känns inte Elitserien som rätt serie för ett sådant lag.

Rögle är riktigt illa ute nu och det känns fördel Leksand bakom Södertälje, dock vore inte Leksand, Leksand om man inte lyckas strula till det i Växjö eller i sista matchen när Almtuna gästar.

---

Möte här hemma imorgon med
G, Conny och farsan på plats.

På lördag är det uppsumering av säsongen som gått, först med ett möte med alla ledare i föreningen och sen med avslutningsfesten på hotellet senare under kvällen.

Nu ska jag kika på
DIF-LHC.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar