måndag 19 april 2010

Hemma igen

Tillbaks hemma i Växjö efter ett par dagar på den östliga ön, som visade sig ifrån sin sämsta sida, vilket betyder, regn och jäkligt blåsigt, trots det ett obligatoriskt besök på glassmagasinet, mumma.

---

Här hemma är det examensarbete som gäller, tidiga mornar och sena kvällar väntar under resten av terminen, känns sådär, men förhoppningsvis blir det bra i slutändan.

---

Upptaktsmöte imorgon i ishallen, räknar med stor uppslutning, med ett ålderspann ifrån 81-94. Ujuj vad man börjar bli gammal, känns som bara något år sedan man var 14 år och lirade i samma backpar som
Nicklas Wikström och man drömde sig iväg till diverse klubbar. I höst blir det min tionde (10) säsong i a-laget, sjukt.

---

Mycket Silly just nu och trots dementier om att
Laudius och Hilding har skrivit på för Växjö så känns det verkligen som om de är klara, bara att agenten sabbade allt och började snacka om att det var klart, trots att ingen av parten ville gå ut med att det var klart ännu, fortsättning lär följa, men jag räknar kallt med dem båda i Lakers i vinter.

McNevin till AIK säger allt fler röster, kan säkert stämma, dock skulle jag akta mig om jag var AIK, riktigt bra allsvensk back, men med stora svårigheter under kvalserien och det känns inte som om han skulle få det lättare i Elitserien.

Det finns fördelar och nackdelar med att
Växjö verkar tappa merparten av sina bäst producerande spelare. Nackdelarna är givetvis att det blir svårt att hitta ersättare. Dock visade det sig att de ledande spelarna inte var bra nog för att ta upp laget under kvalet, så om man lyckas hitta ersättare så finns möjligheterna att utveckla laget ytterligare.

---

I div2 händer det lite av intresse,

Tyringe landar ett riktigt starkt nyförvärv, i form av backen Martin Nilsson, senast i Mörrum.

Värnamo fortsätter sitt arbete inför hösten och har förlängt kontraktet med två backar.

Kallinge förlänger kontraktet med backen Andre Boneck.

En fördjupning av div2 bevakningen ifrån
Wetternbloggen är kanske att vänta efter att bloggguru Fräddas bror Andreas Axell har signat för Motala, efter ett par år i Mjölby.

Dalen har förlängt kontraktet med sin tränare ifrån denna säsongen,
Maths Carlgren.

---

Köp två nya målvakter, det är nog allt man behö
ver skriva om Arsenal just nu och jag som inte ens gillar att man köper spelare....

---

Ikväll kopplar
HV grepp på finalen och släpper det inte sen.

Nu ska jag plugga lite.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar