torsdag 1 april 2010

Glad Påsk

Känner mig faktiskt lite duktig, trots att man haft påskledigt så har man mer eller mindre varit igång hela dagen, storstädning, matlagning, fixat lite extra stolar inför morgondagens påskmiddag, för sju, var tydligen en back med Åsedaanknytning som sviker.

---

Har precis sett
SAIK-HV och man kan inte annat än att imponeras av HV, tycker att de är helt överlägsna under stora delar av matchen, inte bara det att de skapar flest chanser, utan mest för att Skellefteå i princip inte skapade någonting. Torp tyckte jag var riktigt bra idag, rejäl och slarvade inte lika mycket som man ibland ser honom göra.

2-0 borta utan att alla formationer fungerar, ska det bli guld nu när
Per Ledin är borta, så krävs det nog att Björn Melin glömmer miljonerna i Ryssland under ett par veckor och förvandlas till sitt vanliga jag, nämligen ett slutspelsmonster.

---

Om man ska skriva något mer om gårdagens match,
Arsenal-Barcelona, så måste man vara ärlig och säga att jag nog aldrig sett Arsenal så utspelat på Emirates, som under matchens första 30 minuter. Att under perioden Almunia av alla människor räddar kvar Arsenal i matchen, gör att man börjar tro på mirakel. Dock någonstans under alla jätteräddningar så glömmer man bort att han alltid måste strula lite och Zlatans första mål är en riktig tavla, får inte hända.

Walcott!

2-2 sätter verkligen
Barcelona i förarsätet, men 2-2 gör också att det finns ett visst hopp. I.O.M att Barca kommer att sakna båda sina ordinarie mittbackar på tisdag, så kan det bli som så att de sjunker lite djupare i sin press och det kan öppna upp för Arsenal. En dåres förhoppningar? Förmodligen, men man måste leva på hoppet.

---

Boro är idag nog ganska glada över att KRIF spelade bort sig själva ifrån div1 igår, hade inte sett så snyggt ut om Kallinge vunnit med ett mål, men missat ettan p.g.a att Boro förlorat emot Mörrum med 9-1.

Får inte hända även om man inte har något att spela för.

---

Ska det alltså bli final emot
Djurgården i år?

Förmodligen, men jag har en känsla av att det passar
HV betydligt bättre än Linköping

---

Försäsongen har inte dragit igång ännu, men trots det så har väldigt många börjat att träna inför hösten. Hör fin fina rykten om hur grabbarna sliter på
Hälsans Hus, gött att höra.

För egen del ligger just nu fokus på löpningen, ska och kommer att väga 10 kilo mindre i höst. Annars är det ganska meningslöst att spela ett år till.

Nu ska jag käka lite.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar