fredag 16 april 2010

Upp och ner

Sitter på en mulen ö och dricker en kopp kaffe, fint det. Ska snart dra mig ner till stan och kika till det, hade hoppats på sol och ett första besök på glassmagasinet, här snackar vi glassorter tills man inte har en susning om vad man ska välja, men vi får se.

---

Farsan ringde nyss ifrån Italien, vulkanutbrottet på Island tvingade honom att ta bilen hem till Sverige, bara 1440km till Putgarden.

---

Hilding och Laudius, från Taif till Växjö känns lite märkligt. Mest för att Tingsryd också gick upp och kanske ännu mer med tanke på att deras moderklubb Rögle åkte ner i allsvenskan. Det talar väldigt mycket för att de hade skrivit på en bit innan kvalserierna var avgjorda.

Dock två bra nyförvärv av
Lakers, speciellt snabbskrinnaren Laudius, men Hilding känns lite underskattad och kan nog göra sig bra som ersättare till Lindhagen. Vem Laudius ska ersätta återstår väl att se, men nu har man landat tre bra nyförvärv, men fler lär behövas och framförallt en riktigt vass förstacenter som ersättare till Rosen.

Modo verkar vara laget för Växjös spelare och det är nog ett bra val, då man söker möjligheter till så mycket istid som möjligt.

---

Örebro fortsätter att värva bra med Jon Palmebjörk ifrån degraderade Sundsvall, dock är frågan var han ska gå in, han känns som en född stjärna i ett bondgäng, men han kommer nog inte kunna gå in i någon första kedja i Örebro.

Jonas Rönnqvist tar med sig Elias Fälth till Luleå och det känns rent spontant som om Almtuna kommer att tappa väldigt mycket slagkraft till nästa säsong.

---

Bra värvning av
Motala som plockar hem backen Johan Svensson ifrån Mjölby.

Lite information om
Tyringe och Osby, hittar ni här. Även lite information om serieupplägget, hittar ni här, dock med ett faktafel där det anges att 22 lag är klara vilket inte är sant, utan antalet är 21 lag.

Värnamo tappar forwarden Klas Jonsson till det nystartade div3 laget i Ljungby där han kommer bli lagkompis med Åsedas egen Thomas Augustsson.

Det var allt, nu blir det stan.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar