torsdag 15 april 2010

Mot Gotland

Seminarium igår, där kapitel ett-tre i examensarbetet diskuterades, måste säga att vi fick ganska bra gensvar på det vi gjort och väldigt lite som faktiskt måste fixas till riktigt skönt.

---

2-1 förlust mot
Tottenham :S

Vad gjorde
Arsenals bästa och stabilaste back Sagna vid 2-0 målet?

Van Persie var äckligt bra i comebacken, tyvärr räckte det inte, men man såg direkt vad som saknats under fem månader, förmodligen skillnaden på liga guldet och tredjeplatsen.

---

Ska åka till
Gotland ikväll som alltid ett äventyr när man har lätt för att bli sjösjuk. Ska dock bli kul, kul i vilket fall, trivs på Marias ö.

---

Övrigt i div2 händer det inte speciellt mycket, men två saker kan jag bjuda på.

Motala har klart med hela sin tränarstab till nästa säsong och även duktige Jonas Ekman blir kvar i laget.

Peter Andersson är klar som ny tränare för Alvesta efter att ha spelat i klubben under året.

---

Gårdagens skönaste nyhet var annars som säkert många av er redan sett, försäsongsträningen i
Skillingaryd. Lite stort att det stod på Text-tv och var ett inslag i sporten. Här hittar ni en länk till tv-klippet och här en länk till texten.

Vet inte vad som är det märkligaste att sex spelare hamnar på sjukhus (snacka om att kunna ta ut sig) eller att det är
Jimmy Komulainen som är tränaren som skickat spelarna till sjukhus, kanske inte en spelare som var känd som en försäsongsprodukt.

---

DIF-HV ikväll, blir nog jäkligt jämnt och det är möjligt att DIF kan knipa första matchen, men HV vinner i längden, 4-2 i matcher. Mest för att Johan Davidsson varit ganska anonym så här långt, nu steppar han upp.

Nu ska jag till biblioteket.

/#8

4 kommentarer:

  1. Så var det med den promenaden i parken !!!

    SvaraRadera
  2. Hehe, jag skrev faktiskt att jag var lite orolig för just denna matchen. Gomez var ju faktiskt grym i målet under andra halvlek, trodde inte han kunde vara det =) Två riktigt dåliga ingripande i försvaret gjorde att det inte blev seger, väldigt onödigt, då det egentligen var slakt.

    SvaraRadera
  3. Arsenal hade mycket boll men skapade inte mycket förrän sista 10. Lika viktigt att ha ett fungerade försvarsspel som anfallsspel.

    SvaraRadera
  4. Tycker att det känns som om du tar dig och dina åsikter på lite för stort allvar =) Självklart är ett fungerande försvarsspel A och O, jag om någon är medveten om det. Dock är det som så att det är just bakåt det finns stora brister i Asenal, dels för att det idag bara finns tre riktigt bra mittbackar, samtliga är skadade och dels för att det är en clown i målet, som inte gjort någon glad under säsongen.

    SvaraRadera