söndag 1 november 2009

Live från bussen

Sitter i bussen och har precis lämnat småland och glidit in i östergötland. Vi är ett par mil bort från Linköping, där vi ska stanna och käka. GSI rullar på tv:n en film jag redan har sett så då passar det fin fint med ett blogginlägg precis efter att man plöjt igenom all fotboll i Expressen.

Vi är knappt 30 i bussen och varav 20 i truppen, vi har med oss två spelare mindre idag, det är bra av den anledningen att det blir mer plats att byta om och mer plats i båset. Jag känner mig verkligen toktaggad idag, och det känns som om hela laget tror att vi kan. Vi har haft bra snack i veckan och verkligen rensat luften inom laget och huvuderna är så nollställda som det bara går.

Finspång är alltid ett jobbigt lag att möta borta, hallen är från en annan värld och de spelar alltid med högpress och ger inte oss backar en lugn stund. De har börjat säsongen okej, men inte tagit jättemycket poäng, idag blir det inte fler. Att få information om laget Finspång är otroligt svårt, så det får ni tyärr klara er utan idag.

Arsenal vann igår med 3-0 och ingen förutom möjligtvis Bank & Niva kan ha trott att något annat skulle vara möjligt =) Första 35 minuterna var spelet ganska låst, men sen tog det fart, där Van Persie först fick ett mycket bra läge, men missade skottet. Två minuter senare så small det efter ett inlägg från Sagna (han slog fler bra inlägg i matchen än under hela säsongen) så stötte Van Persie bollen i mål, innan repriserna slutat rullat så såg man Fabregas jubla igen och man fattade ingenting. En repris senare så hade man fått klarhet, medias gullebarn Palcios gav bort bollen till Cesc som drog ett par gubbar och placerade sen iskallt in bollen till 2-0. Matchen var död, andra halvlek var mest en transportsträcka. Det som kändes riktigt skönt var att laget höll nollan, det var på tiden och en signal om att det är möjligt. Om tre matcher smäller det Chelsea hemma, en riktig ödesmatch.

Är i Linköping nu, kommer ett inlägg från bussen efter matchen.

/#8

2 kommentarer:

  1. glömmde du datorn i Finspång?

    SvaraRadera
  2. Nej, men den datoransvargia glömde sin laddare. Har haft fullt upp både igår och idag. Kommer ett inlägg innan matchen imorgon.

    SvaraRadera