onsdag 25 november 2009

Ulricehamn-ÅIF

Sitter hemma i Åseda och pluggar lite. Då jag ska till ProfilGruppen på besök vid 13.00 idag och prata Underhållsplanering så passade jag på att stanna kvar här efter träningen igårkväll. Jag, Choobacka och två till ska till PG och träffa underhållschefen där. Dock kommer jag inte hinna vara med under hela besöket utan blir tvungen att avvika för att bussen ska rulla till Ulricehamn vid 14.30.

I måndags körde vi ingen träning utan körde lite mentalträning med en mentalcoach istället, han var väldigt duktig och tryckte mycket på att se möjligheter istället för problem. Det känns som om vi har gjort det under säsongen, sett problemen hela tiden och målvakterna har varit dubbelt så stora, mot var de egentligen är.

Träningen igår innehöll ett ganska stort manfall, då Pierre, Alex, G, Gabor, Gunnar och Krille dras med skador, Anton och Rautio var sjuka. Vi flyttade upp ett par spelare från J-20 och fyllde igen hålen. De gör det bra, dock så märks det på kvalitén och det är inte bra att så mycket spelare är borta. Förhoppningsvis kommer Anton och Rautio till spel idag, men det är osäkert. Så risken finns att vi bara blir fem backar från början av matchen.

Ulricehamn borta som gäller idag och det kommer att bli tufft och vi måste framförallt se upp med deras Power Play. Senast i Åseda så vann vi spelet 5-5 med 1-0, men förlorade matchen med 1-6. Vi pratade mycket om det igår om att vi måste vara rejälare och inte bjuda på så många PP lägen för dem.
Vet inte om Ulricehamn var extra bra mot just oss, men det var helt klart ett av de bästa lagen som har äntrat ProfilGruppen Ishall den här säsongen. Det gäller att vi är på tå och fortsätter spela som vi gjort det sista, då har vi varit bra i det stora hela, men missat några lägen för mycket och bjudit på några riktiga pissmål. Bort med dem två sakerna och det kan bli riktigt roligt.

Övriga matcher i omgången är,

Boro-Dalen, toppmatch där jag tror att Boro kommer visa att de är seriens mest kompletta lag och vinna.

Finspång-Nittorp, Finspång överraskade senast och vann mot Ulricehamn senast, här tror jag dock att det blir för tufft för dem, Nittorp är för bra.

Motala-Linköping, kan nog bli ganska jämnt, men Motala är klassen bättre och vinner.

Nässjö-Vimmerby, väldigt viktig match för båda lagen och det känns som om det kan sluta precis hur som helst.

Ska snart glida bort till Hotellet och käka lite lunch med Adam, Emil och Markus.

Nu blir det lite mer plugg.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar