lördag 14 november 2009

lördag

En lördag som inte är som den borde vara, någon har bestämt att landslagen ska spela vilket gör att det är uppehåll i Premier League. Vilket i sin tur gör att man blir utan fotboll i helgen. Jag har svårt att gå igång på landskamper även om jag ser fram emot Portugal-Bosnien två av Europas bästa offensiva lag.

Hela helger utan Arsenal är inget för mig.

På träningen igår så gjorde
Gunnar comeback efter att ha varit skadad ett ganska bra tag, dock ville det sig inte bättre än att han kände av skadan igen vilket gjorde att han missade j-20 matchen idag. Vilket är ett problem då laget är ganska tunt så märks det så mycket när en av de bärande spelarna saknas.

Även
Adam var åter i träning efter att ha missat matchen i onsdags p.g.a sjukdom. Dock hade (stor)Green blivit sjuk istället och är ett osäkert kort under matchen imorgon. Peter Szabo var med på träningen och kommer förmodligen att stå i mål mot Vimmerby imorgon. Kommer ett längre inlägg inför matchen imorgon.

Såg precis nu att
Eduardo har hängt två mål för Kroatien, precis vad han behöver. Speciellt med tanke på att han var sist på bollen av Arsenalspelarna i matchen mot Wolves två ggr utan att få med sig något mål. Självförtroende och en bra målkänsla inför matchen mot Sunderland är precis vad brassen behöver.

Sju matcher har börjat på stryktipset och jag har sju rätt just nu.

Nu blir det lite umgänge med sambon.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar