onsdag 11 november 2009

Åseda-Dalen

Återigen en dag där jag har kunnat ta det ganska lugnt. Det är så att plugga, ibland så har man inget liv förutom studierna du bor i böcker och artiklar, men denna veckan, som är veckan innan stormen börjar igen så är det väldigt lugnt.

Tagit en premiärpromenad över den "nya" bron över
Trummen, en fin liten tur på fyra km.

Dalen hemma ja, ett lag som vi spelade jämnt med första perioden när vi mötte dem senast, då klev Johan Hult in i handlingarna och låg bakom tre snabba mål, vilket gjorde att de kunde gå ifrån vinna ganska enkelt. Just att få bort Hult ur matchen är en stor del av att kunna vinna mot Dalen, men samtidigt har de ett bra lag, så det gäller att vi kommer upp i en maxprestation för att kunna störa dem. Alex är skadad och kommer inte vara med ikväll, vilket gör att Martin Nilsson kommer göra seriedebut ikväll. Förövrigt så är Gunnar fortfarande skadad, men är på väg tillbaks i träning. I övrigt så mönstrar vi fullt lag.

Mycket handlar nu om psykologi och att man tror att vi kan vinna vad som än händer i inledningen, att vi helt kan spela utan press, då vi inte kan sjunka djupare i tabellen, komma åtta eller 10 är helt oväsentligt, så vi kan gå ut där och vara precis så bra som vi kan vara.

Övriga matcher ikväll är,

Finspång-Vimmerby
Motala-Boro
Nittorp-Linköping
Ulricehamn-Nässjö

Nittorp och Ulricehamn borde vinna, de övriga två känns mer öppna.

Nu lite kaffe och banankaka som bakades igår.

/#8

1 kommentar:

  1. GRATTIS till segern över Dalen det gjorde ni bra

    SvaraRadera