fredag 20 november 2009

Boro-ÅIF

Så jäkla gutt att man efter att ha slitit hårt hela veckan, fick sy ihop redovisning nästan helt klockers tidigare idag. Vi skulle hålla i en lektion, jag och Choobacka skulle snacka i 40-50 minuter om Maintenance Data Management. En liten incident (som alltid när vi två klåpare gör saker ihop :P), men annars riktigt bra och vi slaktade ganska många av de andra grupperna.

Det är en grym känsla när man slitit med något, offrat sömn, liv och bara haft lite hockeytid utöver skolan, man mår sjukt bra efteråt. Lite som att vinna hockeymatcher...

Fast bara nästan. Att vinna hockeymatcher, där du gjort något bra och verkligen fått slita för två poäng, det är en känsla det, en känsla som man bara vill ha mer och mer av.

Hur överlever spelare som förlorar ofta, har man slutat bry sig? Eller hittar man ett sätt att gå vidare? För
man mår sjukt dåligt, man kan inte sova, man kan inte sluta fundera och hela tiden ploppar det upp tankar om varför? Varför händer saker? Varför uppstår situationer? Vissa mål och situationer är det absolut inget konstigt med då saker händer, det händer dessutom lite oftare i tvåan, tempot är högre och spelarna är bättre. Dock bjuder vi på saker, vi kliver på när vi absolut inte borde, vi slår passningar som man bör undvika i pojklagen. Det är varför sådant händer som vi måste fundera på, som vi måste skala bort, jag är övertygad om att vi kommer att lyckas, men det kräver också en djävulsk inställning på alla 23 i truppen.

Ikväll är det
Boro borta som gäller, vilket jag är väldigt glad över. Dels är det en väldigt rolig och inspirerande match att spela. Dels så behöver vi en sådan match just idag, efter förlusten i onsdags var det riktigt tungt, att vi möter just Boro gör det nog betydligt lättare för alla att gå vidare och verkligen toktagga. Jag har inte haft några problem med det igår eller idag. Jag gillar Boro, imponeras nästan av deras sätt att alltid vinna jämna matcher, att alltid vara som bäst i slutet av säsongen, även år då truppen varit ihålig har de varit nära att gå upp. Som alla vet så har i princip alla i laget någon anknytning till dem, det gör också viljan att vilja käka upp dem lite större. Eller mycket större.

Min övertygelse att rätt dag slår vi alla, är inte rubbat till idag, jag är övertygad om att vi kan vinna idag, men det finns olika mängder men, i möten mot olika lag.
Boro är ett lag som gillar att straffa dig för dina misstag, bjuder man på spelvändningar så går det fort, riktigt fort och de har en bra målvakt. Utöver det så finns det individuell skicklighet på en hel del händer och fötter.

Dock funkar de som alla andra lag, fel dag så förlorar de.

Det finns så mycket klyschor kring hockeymatcher, men allt hänger på att göra mål och att göra de i rätt läge i matchen. Mål kan skapa enormt mycket energi, men ett insläppt mål kan också stjäla tillbaks lika mycket eller mer.

Full supporter buss från
Åseda, vi ska göra allt för att tacka för stödet.

Nu ska jag käka lunch.

/#8

4 kommentarer:

  1. I spel vill man ju vinna och tror de kommer för er me och hoppas på att de kommer i kväll=). stort lycka till i kväll..
    Mvh Kamilla

    SvaraRadera
  2. Du och Anton var helt klart bäst igår. Tyvärr var du en av få backar som höll riktigt bra div2 klass igår.

    SvaraRadera
  3. mm om fler var som du och anton skulle ni inte ligga sist.

    /Mats

    SvaraRadera
  4. Lycka till ikväll mot Motala. Har lite blandade känslor ikväll pga att Brorsan är utlånad ifrån Mjölby till Motala även denna match !

    Lycka Till ! Får ni stopp på "Brorsan (Adde Axell) femma så har ni goda chanser till 2 points !

    Fräddä Axell#21 Hcw

    SvaraRadera