söndag 22 november 2009

ÅIF-Motala

Förlust med 6-3 i fredags och det är inte så mycket att säga om det. Vi gör en okej insats, men för att kunna vinna mot Boro, så måste allt klaffa och det gjorde det inte riktigt. Vi bjöd på några mål och det gjorde att vi aldrig fick den arbetsron vi hade behövt. Första perioden tycker jag är bra, vi skapar en hel del bra lägen, men det gör de också. Så 1-1 då var nog ganska rättvist även om det kunde ha stått 3-3 istället. I andra så fick de ett väldigt billigt mål till 2-1 och sen 3-1 i bytet efter, luften gick ur oss lite, de gjorde även 4-1 innan paus. Sen kommer vi ut riktigt bra i tredje och får också utdelning ganska tidigt, efter det målet så är det lite kaos i Borosspel, men då ger vi bort pucken på ett märkligt sätt och de får 5-2. Efter det krigar vi på bra men har inte kraften att gå ikapp.

Såg precis
Sverige vinna damstafetten efter att Kalla lekt med Saarinen och Björgen på sista sträckan.

Såg även
Arsenal förlora igår och avsaknaden av Van Persie var ganska tydlig och också det faktumet att nästan hela truppen hade två landskamper i benen vilket inte var fallet i Sunderland. Nästa match mot Chelsea blir väldigt viktig.

Idag är det
Motala hemma i ProfilGruppen ishall som gäller. Ett lag som vi gjorde 35 bra minuter mot senast, men sen blev för passiva och bjöd in dem i matchen. De har ett par spelare som sticker ut lite, som det gäller att vi på stopp på, men senast var jag inte jätteimponerad av dem så om vi kan komma upp i en bra prestation så ska vi kunna avgå med seger. I Motala så låg de väldigt högt och checkade riktigt hårt, förmodligen kommer de att ställa upp lite mer idag.

Målvakterna saknas ännu i laget,
Pierre och Krille lika så, annars mönstrar vi fullt lag om ingen blivit sjuk över natten?

Övriga matcher i serien är,

Finspång-Ulricehamn, Ulricehamn är riktigt bra, speciellt i pp och borde avgå med segern.

Dalen-Nässjö, väldigt viktig match då det bara skiljer två poäng mellan lagen. Kan sluta lite hur som helst.

Linköping-Boro, allt annat än att Boro vinner vore en skräll.

Nittorp-Vimmerby, Nittorp är det bättre laget och har hemmafördel.

Nu ska jag fixa lite käk.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar