torsdag 9 juli 2009

Jobbigt

Sju stycken ur laget var med och sprang, Håkan, Emil, Rasse, Krille, Koma, Rautio och jag. Dessutom hade Håkan värvat med en polisstudenteska som hade koll på oss, så åtta totalt. Vi körde 10x800, vi har trots allt semester. Någon hade lite svårt att behålla all mat han käkat idag, som tur väl var så var det precis i samband med målgång på sista varvet. Vi nämner inga namn, men han har en blogg =)

Emil och Rasse drog medans jag och Håkan tassade med precis i rygg, likt Kenyanska barfotalöpare =) Var länge sedan steget kändes så lätt som idag, märks att kroppen börjar bli lättare.

Ruskigt mycket roligare att träna när man är fler. Ni andra 20 får gärna dyka upp nästa gång =)

Imorgon är det fredag och det är alltid lika gutt, imorgon är det extra guttigt.

Nu en dusch och sen COD5

/#8

3 kommentarer:

  1. Vilken ögontjänare du är. Skriver i bloggen att du tränat, vem bryr sig? Tror du att du får spela mer för att du är kaxig om det? Skriv om hockey eller byt namn på bloggen. Boro är laget och ingen rubbar oss

    SvaraRadera
  2. Ha ha.. ännu en galet butter Anonym ;) Va fan tror du han tränar för ??? Hmmmmm ? Kan de vara barmark inför Hockeysässen 09/10.. Nääää jag tror som du att han tränar för att de är så jävla tråkigt att sitta hemma`??
    Skapligt att klaga på att inte Victor skriver nån Hockey när DE ÄR JULI MÅNAD.. JIzus !!!
    Du måste ju ha magiskt mkt att göra oxå eftersom du orkar gå in på ÅIF blögga & skriva allt possitivt ;)
    Ha de gött :)
    Hej...

    SvaraRadera
  3. Hehe, ja det är inte lätt. Försöker att skriva om allt som händer och inte bara hockey. Dock i detta fallet handlar det om väldigt mycket hockey. Vi var sju stycken från a-laget som löpte ihop, tycker att det är ganska väsentlig del av just hockeyn. Sen kan jag säga som så att allt jag snackar med om bloggen, för fram att det är väldigt kul att läsa om försäsongs träningarna och vad vi gör på sommaren. Så jag tänker inte sluta vara "ögontjänare".

    SvaraRadera