fredag 17 juli 2009

Fredag

Har varit lite dåligt med bloggande de senaste dagarna, det stavas tid. Har varit på Fårö och kikat på raukar ännu en gång, efter det blev det lite stekande på stranden och bad i havet. Det var betydligt skönare en förväntat.

Har hjälpt svärfar i trädgården, med äppelträd och fiskdamm som de mest prioriterade frågorna.

De nya löparskorna är snabba. Fick en fixidé igår att jag skulle springa strandpromenaden, för den är så fin. Det gick bra som attan, men när den var slut och jag skulle följa norrsidan av muren hem mot Marias hus. Då var det bergsbestigning som gällde. Backigt, tungsprunget underlag, det var längesedan som det sprutade så mycket syra i benen.

Jag är inget facit, men jag har inte hört ett ljud om att någon back med bra meriter skulle vara klar till 90%.

Att
Tavares fick NHL kontrakt var ju ingen större skräll. Att Colorado redan iår skriver med Duchene är lite överraskande. Det är möjligt att Duchene håller, men det känns som en liten chansning från ett ganska desperat lag.

Sjuk humor idag när jag gått ner med Maria till jobbet på stan. Skulle kika in på systemet på vägen hem, då svärfar fyller 59 år idag, grattis. Då är det förmodligen 90-100 personer som väntar på att dörrarna ska öppnas och väl inne blir det kaos, då vissa inte får köpa för att de är för fulla. Var ganska hätsk stämning där inne och på vägen ut fick man förfrågningar från alla håll och kanter att man skulle köpa ut.

Får en ny mobil i början på nästa vecka, det finns ett ruskigt behov av det.

Zlatan "klar" för Barcelona. Trodde faktiskt aldrig att det skulle bli av. Dock var det nog som så att Laporta kände sig tvungen att göra en tung värvning, mest som en markering mot fansen. Vi är bäst, men vi tänker inte stå och titta på när Real köper allt som finns.

Om uppgifterna stämmer att Inter får
Etoo och Hleb plus 400 miljoner. Då vet jag vilket lag som gjort den bästa affären och det är inte Barcelona. Jag gillar Zlatan, men Etoo har varit perfekt för sättet Barcelona spelar fotboll på. Hleb är en spelatyp som Inter verkligen saknat, en mittfältare som kan bryta mönstret. Han kan spela både ytter och tillbaka dragen forward. En skadefri Hleb är en riktig klassspelare.

Kampen mellan Real och Barcelona kommer bli grym att följa, Grattis TV4.

Stenhårda förhandlingar har inletts med sambon om att Viasat hockey ska införskaffas. Var lite skeptisk först, men med
Holmgren som kommentator så blir det klockrent. Vem ska Canalplus ersätta med? Holmgren är efter Roberto Vacchi Sveriges bästa kommentator. Den största gåtan i kommentators branchen är annars hur Perlskog kan vara förste fotbollskommentator på TV4 och inte Jepser Hussfelt? För övrigt är Hussfelt förmodligen den Canalplus skulle kunna ersätta Holmgren med.

Nu ska jag köpa en fisk och sen blir det gymmet.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar