måndag 6 juli 2009

Fixade dag ett

Första dagen gick precis som förväntat som en smäck. Alla gamla ansikten är väldigt pratglada och undrar vad man styr med nuförtiden, så tiden rullade på riktigt fort. Det är också väldigt skönt att man har koll på vad man ska göra sen innan. Det var helt enkelt roligt att vara tillbaks på jobbet.

Silly season är inne i sin dödaste månad nu. Få orkar underhålla eller leta saker att fylla sina bloggar med, jag ska dock försöka.

Vi har träningsuppehåll nu, eller frihet under ansvar är nog ett bättre ord. Alla vet vad som gäller att man inte har råd att ta många dagar ledigt om man inte vill tappa för mycket under sommaren.

För egen del blir det ett besök på gymmet ikväll, vore gutt om man hittade fler där nere vid 18.30 tiden.

Färjestad kommer inte kunna ersätta
Rikard Wallin, det skulle kosta riktigt mycket pengar i så fall. Wallin är en sådan spelare som väldigt många har svårt att se det stora med. Han är den typen av spelare som man kräver att man kan se helheten i en hockeymatch för att uppskatta. Elitserien blir helt klart en profil fattigare, men jag hoppas att detta betyder att Andreas Falk blir cementerad i landslaget under hösten. Falk är ruskigt underskattad och en av Elitseriens absolut bästa centrar.

Mor och Far har givetvis med sig boxer-kortet till Öland. Tur att man kan följa Touren på nätet.

Arsenal ryktas ha lagt ett bud på
Melo från Fiorentina och Brasilien. Efter att ha kikat på på Confederatiosn Cup så hoppas jag att det inte är sant. Han är bra, men inte vad laget behöver, han är väldigt lik Fabregas. Arsenal behöver en ny Viera . Före Silly började ville jag se en ny back istället för Toure, vilket är fixat iom köpet av Veermaelen, han är bra och väldigt tufft spelande, ett perfekt köp. Nu behövs någon som balanserar upp laget på mitten bättre, Denilsson håller inte riktigt, kanske om ett-två år, men inte ännu. Offensiven ser riktigt, riktigt bra ut.

Nu ska jag laga mat till lillebror och mig.

/#8

3 kommentarer:

  1. Såg bloggaren springandes idag på östravägen, vissa steg såg nästan graciösa ut. Kul att du skriver varje dag. Tror du att det är helt stängt på nyförvärvssidan? Om ja, är det Åberg, Henke, Sebbe, Jonte och Ivarsson man väntar på? Om nej vad letar man efter?

    SvaraRadera
  2. Graciös? Hoppas du inte körde bil, med de ögonen =)Det är som sagt inte jag som tar ut någon trupp eller bestämmer vad som ska plockas hit eller inte. Jag hade gärna sett att de spelarna spelade, nu lär inte alla av dem göra det, men förhoppningsvis någon av dem.

    SvaraRadera
  3. Vem är Andreas Falk??? Känner inte till några i HV... Vill se Zackrisson i landslaget. Heja LHC!!! He he he!!! /G

    SvaraRadera