torsdag 27 maj 2010

Underbart

Helt underbart är känslan efter att igår vid klockan 11 skickat in 84 sidor examensarbete. Verkligen inte lek, men just nu är det bara ett enda glädjerus.

---

Tingsryds lagbygge är komplett iom att tidigare Frölunda backen Tom Koivisto ansluter ifrån Jokerit, rutin i mängder och han lär producera bra med poäng.

---

Alvesta har värvat en av div2 södra B:s bästa målvakter föregående säsong, nämligen William Rahm ifrån Ulricehamn. Mycket bra värvning.

---

Jonstorp har börjat röra på sig när det gäller sitt lagbygge och landat ett par intressanta spelare de sista dagarna. Nämnas bör backen Jacob Karlsson, senast i Halmstad, Mats Papista ifrån Sannarp och målvakten Jesper Ekeberg närmast ifrån Nyköping.

---

Dalen värvar Robin Elmelo (tidigare Ericsson) ifrån Vimmerby. Tyckte han hade tappat lite förra säsongen, men håller trots det bra klass. Extremt jobbig spelare att möta och som dessutom gör bra med poäng.

---

Cembel Arvidsson är klar som assisterande tränare till Patrick Klüft i Krif.

---

Det pågår verkligen en riktig "starta nya hockeylag boom" i södra
Sverige, nästa lag ut är Tågaborgs SK, ett Helsingborg baserat lag.

---

Värnamo har gjort klart med en ny assisterande tränare i form av Mikael Rask, även lite truppuppdateringar hittar ni i länken.
---

Värt egna lagbygge? Tycker det börjar se intressant ut med
Peter och Tim på plats och förhoppningsvis kommer det någon mer bra nyhet inom den närmsta tiden.

---

Äntligen har UEFA klubbat igenom att från och med 2012 så måste toppklubbarna i
Europa ha en sund balansräkning för att få delta i de olika cuperna, Champions League och Europa League. Något som får alla klubba i England att svettas, förutom två, Arsenal och Tottenham.

Jag gillar det skarpt.

---

Nu lite TV.

/#8

2 kommentarer:

  1. det ser ut att bli en tuff serie i år, känns som svensk hockey blir bättre och bättre för varje år i de lägre divisionerna... men du borde uppdatera bloggen oftare men annars är den kanon :)

    SvaraRadera
  2. Oftare? En gång om dagen i snitt tycker jag är helt okej, eller? Betänk att han går i skolan, har sambo och tränar...

    SvaraRadera