torsdag 13 maj 2010

Bra dag

Hade en riktigt bra dag med Examensarbetet igår och känner nu att vi närmar oss mål och att vi kommer fixa det till den 26 maj.

---

Var på Speedwayderby i tisdags, hela klassen på plats i
Målilla, mycket trevligt och en riktigt bra och jämn match.

---

Boro har signat upp Joakim "myggan" Andersson på ytterligare en säsong, givetvis väldigt viktigt, tyckte kanske att han hade tappat lite fart i benen förra året, men trots det så tillhör han seriens bästa forwards.

Helsingborg signar upp en mängd spelare ifrån förra årets trupp och har nu 14 spelare på kontrakt och 13 av dem ingick i laget ifjol.

Osby har signat upp Istvan Szabo på ett Try Out kontrakt.

Lite sent, men
Motala har värvat bröderna Herou.

Vi stannar där.

---

Som många av er säkert redan har sett på hemsidan så är serieindelningen som följer,
Alvesta SK, Boro-Vetlanda HC, Helsingborgs HC, Jonstorps IF, Kallinge-Ronneby IF, Limhamn Limburners HC, Nässjö HC ,Osby IK,Tyringe SoSS, Vimmerby Hockey, Värnamo GIK, Åseda IF.

Det man kan konstatera och som jag skrev om för en dryg månad sedan är det faktumet att tre av fyra play off lag ifrån vår serie har slängts in i den serien som var bäst förra året, nämligen den södra, gör serien riktigt tuff. Tittar man på lagen just nu så sticker
Tyringe och Kallinge-Ronneby ut, de har värvat mest och bäst (på pappret) även Helsingborg ser starka ut, men behöver nog få in lite spets för att utmana de två andra. I övrigt så är det bara Värnamo, Alvesta och Osby som har något sånär med namn i trupperna, de andra lagen är helt omöjliga att bedöma just nu, därav ska jag låta bli. Mycket händer inte förrän i augusti och många av lagens trupper kommer inte att vara spikade förrän en bra bit in i september.

---

I.o.m att serieindelning är klar så kommer bloggen byta lite fokus och mest kretsa kring lagen i div2 södra B, men jag kommer givetvis hålla ett öga på
Motala, Nittorp och de andra lagen ifrån vår serie föregående säsongen.

---

Jäkligt viktig match idag
Sverige-Tjeckien, får egentligen inte förloras för då är faktiskt risken ganska stor att man kan hamna emot Ryssland redan i kvarten och lite längre vill man vara med och leka.

---

Nu frukost och sen Examensarbetet, vadå helgdag?

/#8

4 kommentarer:

  1. Kan lova att inget lag ifrån Småland kommer att nå play off emot div1

    SvaraRadera
  2. Kan kanske bli så, men hur du kan lova det just nu är lite oklart. Vill nog se något sånär klara lag innan jag yttrar mig om det.

    SvaraRadera
  3. Krif
    Tyringe
    Boro
    Helsingborg
    Limhamn
    Vimmerby
    Värnamo
    Alvseta
    Nässjö
    Osby
    Jonstorp
    Åseda

    Så slutar serien, inget snack ställ in säsongen.

    SvaraRadera
  4. Inte en chans Osby kommer att komma topp4

    SvaraRadera