söndag 23 maj 2010

Ny forward klar

Forwarden Peter Strömwall är klar för spel i Åseda. Peter som har Lenhovda som moderklubb, började spela i Växjö redan i U12 och flyttade till Oskarshamn när han skulle börja gymnasiet. Där har han tillhört de mest produktiva spelarna både i J-20 div1 och Elit, med ett snitt på en poäng/match. Ett par andra klubbar ville ha Peter, men han valde oss vilket känns väldigt bra.

Peter
har även gått i samma klass som nye backen Alexander Ekman.

---

Kallinge har startat ett andra lag, som kommer att ingå i div3 södra.

---

Forwarden
David Bergsten har förlängt kontrakt med Alvesta.

---

Nu ska jag kika lite på TV.

/#8

1 kommentar:

  1. BÅG´s time out är kanske inte fel att ta. MEN, helt fel spelare är inne.

    Om Magnus Johansson ska vara inne måste man ha en center som kan låsa tek. När man som i detta fall har en center inne som tekar rätt bak (vilket Tjeckien visste eftersom de kunde snacka ihop sig) måste man ha starka backar som kan låsa puck.
    Man ska inte ha en back som väger 35 kg med blöta kläder som dessutom ska behandla puck tre kvart innan han ska lägga ett vinnande pass, som också tjeckernas forwards dessutom flyttar med en hand.
    Sverige trodde att de vann teken, men eftersom Tjeckien scoutat de svenska spelarna väl (så som de scoutat Gustavsson i straffläggningen) så vet forwards att de ska åka rätt fram mot den puckbehandlande backen, istället för att låsa sina resp forwards.

    Så jag håller delvis med. Time out behöver inte vara helt fel vid tillfället, men kan vara ett katastrofalt misstag om man inte känner sina spelare väl.

    Personligen hade jag adrig satt in spelare som ber om att får en time out med sekunder kvar.

    SvaraRadera