torsdag 20 maj 2010

Lite snabbt

Sitter med examensarbetet så jag hinner inte med några längre utläggning just nu, kommer ikväll.

---

För er som missat det så gick Vimmerby ut starkt när de började presentera sitt lagbygge inför hösten, speciellt intressant känns forwarden Simon Casselstrand som ansluter ifrån Oskarshamns J-20, väldigt intresant.

---

Snart är den Canadensiska förstacenter på plats i Växjö, dock blir ingen ersättare till MacNevin utan en Växjöjunior flyttas upp samt att en ung kommer att lånas in ifrån Elitserien. Det är nog lämpligt om den sistnämda backen är bra alternativt att Björn Karlsson tar ett stort steg och att Rahm blir den Rahm som han värvades för att vara, då är jag inte orolig, men just nu? Väldigt orolig, mest över PP spelet även om laget allt som oftast bara använder sig av en back i den spelformen.

---

Sveriges väg till finalen mot Ryssland ligger öppen, bra så, men man ska också tänka efter lite vilka lag de stora nationerna ställer på benen i detta VM. Det som dock känns väldigt bra är att utvecklingen av de starka junior-kullarna verkar fortgå, det gillas skarpt.

---

Inget nytt om Cesc, man får lite Ronaldo vibbar just nu, kvartvingad ett år extra, bara hoppas att han prestera bättre än Portugisen lyckades med.

---

Nu ska jag skriva lite till.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar