måndag 10 maj 2010

Odugligt

Var bara knappa två timmar i skolan idag, kände mig riktigt hängig så det blir lite hemmastudier istället, Examensarbetet går nu in i en viktig fas, nämligen analys delen.

---

Man märker hur snabbt man tappar kollen på läget i alla lagen, bara man är borta över en helg.

---

Det som har hänt i vårt lag är att
Erik Arvidsson är klar för ytterligare en säsong, han anslöt ifrån Boro inför förra säsongen. Erik är nog den spelaren man stör sig mest på under träningarna, man blir uppriktigt förbannad på honom mer eller mindre varje träning, men i grund och botten är det något riktigt bra. Han jagar på och retar upp alla, vilket skapar ett bättre driv och tempo på träningarna. Jag gillar verkligen att han blir kvar ett år till.

Det kommer att komma mera..

---

I de övriga div2 klubbarna har det hänt en hel del under helgen. Orkar inte räkna upp alla spelarna som bytt klubb eller förlängt sitt kontrakt.

Klubbar där det faktiskt har hänt något är,
Krif som både tappat spelare till div1 och värvat två spelare ifrån densamma.

Värnamo har skrivit kontrakt med ett par J-20 spelare, samt värvat den duktiga forwarden, Fredrik Ericsson ifrån Alvesta.

Osby har inga klara nyförvärv, men berättar lite om lagbygget och potentiella nyförvärv, vissa känns som drömmar, andra realistiska.

Limhamn har börjat sitt lagbygge starkt, med att plocka in forwarden Christian Carlsson ifrån Trelleborg och Björn Keller återvänder till klubben ifrån Pantern.

Alvesta presentera en hel drös med spelare och har stora delar av lagbygget klart inför nästa säsong.

Det var ett axplock iaf =).

---

4-0 seger i sista matchen för
Arsenal igår, tredjeplats och ett fall framåt. En riktigt bra målvakt hade givit laget chansen att utmana på riktigt, nu fattades det och jag ber en bön om att Wenger åtgärdar det i sommar.

---

Nu lite skola.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar