tisdag 25 maj 2010

Ny center

Centern och Mörrumprodukten Tim Pettersson är klar för spel. Tim kommer närmast ifrån spel i Rydaholm där han gjorde bra med poäng i ett av div3 sämsta lag.

Tim pluggar i Växjö kommer att åka med oss andra därifrån, snart dags för en minibuss?

---

Sitter med de sista finjusteringarna i examensarbetet, imorgon återgår jag till mitt normala liv och jag lovar att bloggen kommer gå ut hårt med start på torsdag.

Nu lite mer tid i biblioteket.

/#8

5 kommentarer:

  1. sjukt sjukt, satsa på U16rna istället

    SvaraRadera
  2. Okej, vilka då lixom?!!

    SvaraRadera
  3. tänk om det vore så enkelt, att när det saknades folk i A-laget så plockade man upp u-16 spelare!
    Då vore ju alla problem lösta. Men riktigt så bra är det ju inte.
    Det är viktigt att ha en viss procent spelare i laget utifrån, det skapar en bra balans i truppen, det ska naturligtvis vara spelare som tillför mycket, både som spelare och med sin personlighet. Genom åren så har Åseda varit grymma på att hitta sådana spelare. Sen finns det spelare som vänder sig självmant till Åseda och det är ju bara smickrande och de får ju givetvis också en chans att visa att dom är värda en plats. Just såna spelare som krigar för en plats är extremt viktiga i ett lag, Även om de inte är topp 10, så höjer de kvalitén och tempo på träningar och i det läget tycker jag inte att det är rätt att plocka upp U-16 spelare på en sådan nivå som A-laget ligger på idag.
    Sen har vi i dag ett exceptionellt exemplar i en viss Emil Johansson, Givetvis måste vi plocka upp en sådan talang i laget. Trått sin låga ålder hoppas jag att vi får se honom i A-laget kommande särsång. Sen är jag rädd att det kan vara för sent!

    SvaraRadera
  4. HC Dalen värvar....

    SvaraRadera
  5. Henke svarade bra på den frågan.

    SvaraRadera