tisdag 4 maj 2010

Det händer saker

Den skridskostarka pengagamen som är klar för spel till hösten är forwarden och den egna produkten Markus Karlsson, som bortsett ifrån en ettårig utflykt till Troja, har varit Åseda troget under hela karriären. En av spelarna i vårt lag med störst kapacitet, rätt dag är han mer eller mindre ostoppbar.

Imorgon en badande hårmodell.

---

Motala har gjort klart med kusinerna Marcus och Alexander Schelin. Marcus kommer närmast ifrån Mjölby där han gjorde en poängmässigt stark säsong och har precis som Alexander som nu återvänder ifrån HF Linköping, Motala som moderklubb. Nu inväntar man bara att Hästen spelaren Rasmus Schelin också ska skriva på

Däremot är
Asplöven spåret avskrivit.

Krif tappar en riktigt bra spelare iom att Nicklas Sjöström lämnar laget för att spela i Halmstad, div1.

Tyringe tuffar till sina träningsmatcher rejält inför säsongen.

---

Kan både köpa och inte köpa att
Marcus Johansson är klar för två nya kontrakt med Växjö. Han var riktigt stabil under säsongen, men känns inte som en spelare som tar laget längre. Ett år kunde jag ha köpt, men sen när den nya arenan är på plats så vet inte jag om spelare som Marcus ska ingå i ett Elitseriesatsande lag?

Viktigaste är dock att både
Saviano och Lundbohm stannar, det är kvalitet rätt igenom.

---

2-1 förlust,
Blackburn borta, men med det laget som ställdes på benen så vet jag inte om det är så mycket att säga om. Nu gäller det att rädda tredjeplatsen i sista omgången och slippa kvala till CML.

---

Nu ska jag käka.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar