tisdag 18 maj 2010

Canada-Tjeckien

Ligger och kikar på Canada-Tjeckien, en skön paus ifrån examensarbetet, 1-0 till Canada just nu och något säger mig att Tjeckien kommer förlora och därmed ge bort sin tilltänkta kvartsfinalplats till Norge.

---

Kallinge har förlängt kontraktet med forwarden Johan Niedomysl, lite överraskande om ni frågar mig, men jag har inte heller sett honom förutom i kvalet för två år sedan och i ett par träningsmatcher inför förra säsongen.

---

Värnamo har flyttat upp några juniorforwards och ska nu "bara" ha in två backar innan truppen är komplett.

---

Annars har det varit en dag full av aktivitet för de allsvenska lagen.
Tingsryd har plockat in tidigare Nybro och Halmstad anfallaren Erik Hjalmarsson, en helt okej allsvensk spelare, men en bit ifrån att hålla samma klass som sina bröder (Gustav i Lakers och Simon i Luleå).

---

Troja har spikat sin målvaktssida genom att värva Sebastian Idoff ifrån Frölunda/Borås och en förlängning av Petter Sandströms kontrakt.

---

Oskarshamn har hittat sin första center genom hämta in Stefan Gråhns ifrån Södertälje. Gråhns har tidigare producerat bra med poäng i allsvenskan, men haft det tufft i Elitserien, men över lag känns det som en väldigt bra värvning. Laget Oskarshamn kommer att ha en bättre spets i år inget snack om det, frågan är hur långt bredden räcker? Jag är lite skeptisk även om mycket tyder på att det kommer gå bättre än föregående säsong.

---

Örebro stärker upp där de måste stärka upp med den tidigare Skellefteå-kaptenen Christoffer Nordgren. Sen om 35 åringen är lösningen på deras problem, lämnar jag osagt, men en bra värvning är det helt klart. Örebro håller helt klart på att bli ett lag att räkna med, på pappret luktar det play off inget snack om det.

---

Ganska troligt att kapten
Johan Markusson kommer att skriva på ett nytt konstrakt med Växjö under veckan, blytung förlängning.

---

1-1 nu efter sjabbel i PP av
Canada.

---

Chamakh sägs vara vara i London för en läkarundersökning hos Arsenal, det gillas även om man kan diskutera nyttan med denna värvningen? Man får in en riktig klassforward, check. Är han bättre än Van Persie? Nej. Då bara en renodlad forwards används av Wenger så kommer det bli trångt om den platsen. Bendtner är på väg mot stjärnorna och det skulle kännas väldigt fel om han blev tredjevalet.

Snälla
Wenger ge mig en målvakt som kan plocka ner ett inlägg eller två.

---

Nu blir det hockey.

/#8

8 kommentarer:

  1. som vanligt tippar du som n jävla pajas, finns få så värdelösa tippare som du. ni kommer åka ur i år, ni är ett jävla pajaslag som hör hemma i div3 fatta de någn gång.

    SvaraRadera
  2. Mycket möjligt att vi är och att vi kommer att göra, men knappast i år, kan liksom inte se det hända. Tvångsnedflyttade innan jul eller vad hade du för tankar?

    Att jag tippar illa vet jag om, men kanske en "liten" överreaktion ifrån din sida...

    SvaraRadera
  3. Till Anonym undrar vem som är en jävla pajas.Som inte vågar skriva sitt namn.Starta en blogg själv och tippa din lilla fjant. Tompa J M-lund.Fortsätt och blogga Viktor..

    SvaraRadera
  4. Du behöver inte vara spydig bara för att jag skrev år istället för sesong, pajas, ni kommer bli så sjukt överkörda denna sesongen.

    Tompa tror nog blog mästaren kan försvara sej själv, håll dig undan.

    SvaraRadera
  5. Oj då hahaha!! Från en rädd ÅIF supporter...

    SvaraRadera
  6. Anonym:
    Kanske borde gå på svenskalektionerna istället för att sitta här och häcka?

    SvaraRadera
  7. Hejs anonymm vart ärt det somm krypär po gålfet jå ormet. Lär dig skriva innan du hoppar på Victor.

    SvaraRadera
  8. Haha, ja det är inte alltid så lätt =)

    Ge han inte för mycket idéer, genom att skriva att det är okej att hoppa på mig bara han lär sig stava =)

    SvaraRadera