tisdag 5 maj 2009

Tisdag

Lite trött och sliten, vissa skulle kalla sig sjuka, men jag kan inte bli sjuk=) Det måste helt enkelt vara sömnbrist.

Sverige hade inte några problem att vinna mot Schweiz precis som förväntat. Frankrike blev en munsbit och jag känner mig väldigt säker på att det blir seger mot Tjeckien.

Igår blev det lite löpning och bålträning, dock på hemmaplan i Växjö.

Idag har det varit fullt upp med grupparbete på förmiddagen, föreläsning efter lunch och ett kort och koncist sexmästerimöte där vi planerade den kommande flygplanstävlingen, krockethävfen på Allkår samt examenssittningen. Sen en mycket lyckad middag, ibland lyckas man=)

Var riktigt skönt att Markus skrev på, nyförvärv med klass får alltid en liten snöbollseffekt. Fler ser att laget kommer bli bra och blir övertygade om att spel i Åseda är rätt. Ni som är otåliga och gnäller lite kommer slippa det (vissa av er kan inte låta bli) om ett tag=)

Ikväll skrivs det historia då Arsenal drämmer dit djävlarna från norr=) Jag vet att det inte är så troligt, men det hade varit guttare än gutt att få trycka till de där kaxiga jäklarna. Plus att man kan ge Åberg en känga eller ett par=)

Nu blir det en liten promenad och sen fotboll.

/#8

3 kommentarer:

  1. Hehe.. Djävlarna från norr var numret för stort idag.. Men håll huvvet högt. Visst gått lite knakigt i ligan, men trots allt en semiplats i finrummet. Där tog det dock tvärstopp :D

    Visst är det skönt med sommarträning? bläää ge oss is

    SvaraRadera
  2. Macke är då den andra 8an. Hcw åttan

    SvaraRadera
  3. Hehe, man måste få drömma lite=) Framtiden tillhör Arsenal. Japp sommarträning är som den är. Skönt att vi gick upp så att vi får is lite tidigare i år=)

    SvaraRadera