söndag 10 maj 2009

Söndag

Man hade, om man säger som så, inte varit snabb på 100 meter idag. Lillebror och Rautio kikade till campus igår och man ville ju visa upp sig själv och stället från dess bästa sida=) En mycket rolig dag och afton, där man tog mängder med presitgesegrar i Singstar och lillebror dominerade dansgolvet fullt ut=)

Fattar inte vad vissa vill uppnå när ni skriver om Alex kontra Gabor. Vill ni inte ha båda i laget? Tycker ni inte att det är viktigt med två riktigt bra målvakter? Jag kan inte idag säga vem som är bäst av dem, men så bra som Alex var efter jul har jag aldrig sett honom och han skulle vara grymt saknad om han inte spelade. Så bara lägg ner det sär snacket. I övrigt så fick vi två nyförvärv under veckan och trots det fortsätter gnället över att för få spelare är klara. Ett par spelare ska lämna besked inom de närmsta dagarna. Det jobbas även med andra spelare. Vi kommer att ställa en bra trupp med 24 spelare på isen i augusti, inget snack om saken.

Sverige räckte inte riktigt till mot Canada, vilket inte var helt oväntat. Dock tycker jag att Sverige bjöd upp bra och skapade nog med chanser för att vinna, men Canada var mer kliniska och lite tyngre i anfallszon. Jämför man lagen så skulle inte Sverige kunna vinna. Det är dock dags för medalj nu, så ett brons skulle för en gångs skull kännas lite viktigt.

Nu blir det en promenad med obligatoriskt glassköp runt Växjösjön.

/#8

1 kommentar: