torsdag 7 maj 2009

Sverige-Tjeckien

Träningen igår var årets bästa utan snack. Vi började med lite tester där vi testade över den udda distansen 3300 meter, undertecknad trodde att det var tre varv runt löparbanan och sprang in i väggen =) Kom dock ur det hela med en vettig tid trots allt. Gårdagens läropeng blir att man kanske inte haft så bra kvalité på sina träningspass som man hoppats på. Fördelen med det är att det är tidigt ännu och långt till isen. Sedan körde vi max antal armhävningar på en minut och till sist situps på plint så många man orkade. Den sistnämda övningen körde slut på magen fullständigt.

Efter alla testerna blev det innebandy, var ruskigt bra igår, speciellt i slutet. Bröderna Karlsson var i varsitt lag och de var inte vänner =) Magnusson-bröderna ville inte vara sämre. Rasse och Rautio var riktigt irriterade, det är precis som det ska vara på träningen. Intensiteten blir riktigt hög och de flesta av oss var vänner efteråt =) Vi vann matchen efter en grym vändning av vårt lag, men huxflux bestämmer Ferna att det ska bli ett byte till, vilket gör att vi tappar ledningen. Vad hände där coach? Alla var ruskigt oförstående och jag har inte hämtat mig ännu =) Vi var 26 stycken på träningen igår vilket var riktigt bra. Henke gjorde sin första träning under försäsongen och även Emil var med och snidade in ett par mål.

I tisdags, Johan Andersson på ett fyraårskontrakt, en ruskigt bra värvning. Igår, förlägning med förstecentern Robert Rosen. Det är uppåt i Lakers och det kommer bli en rolig vinter. Känns inte ett dugg sämre att det fortfarande finns ett par spelare till att peta in i laget =)

Ikväll är det Sverige-Tjeckien som gäller, allt annat än seger skulle förvåna mig. Fast vill ni satsa pengar på matchen så borde ni spela Tjeckien. Förr brukade man tippa grymt bra, men all magi är borta sen ett par månader tillbaka :S. Ska det gå vägen måste dock defensiven tätas, jämfört med hur det har sett ut mot USA och Ryssland. Ska det bli seger idag, har man nog max råd med tre.

Har varit hos tandläkaren idag och borrat till en tand, det var en 10 år gammal lagning som hade spruckit. Fan man är inte kaxig när borren kommer fram.

Efter det hittade jag Rautio och lillebror på Hälsans Hus :O. De var på ett strålande humör och man fick haka på hem till Rautio på en riktig lyxlunch, med dessert och allt =) Kladdkaka och glass, gutt som attan.

Nu lite pluggande och sen middag innan hockeyn.

/#8

3 kommentarer:

  1. Jag har hört att ditt lag borde vara nöjda med oavgjort. Som jag förstått så hade en seger till er varit pinsamt orättvist. Du får helt enkelt bita ihop och sikta på nästa onsdag :)

    SvaraRadera
  2. Ja och det kommer från någon som fixade oavgjort i ett extrabyte :O, herregud alltså.

    SvaraRadera
  3. extra byte!!!! vet inte om du kanske hadde en innebandyboll i örat när Ferna skrek "en hel runda efter detta bytet" Jag tycker du ska vara klart nöjd med i pinne.

    SvaraRadera