tisdag 12 maj 2009

Ett nattligt inlägg

Har fått allt svårare att somna om kvällarna. När jag fortfarande bodde i Åseda var jag alltid kvällstrött, jobbet och hockeyn däckade en helt. Numera somnar man alltid mycket senare, det betyder dock inte att man går upp så mycket senare. Snarare är det som så att man sover mycket färre timmar.

Har haft fullt upp hela dagen idag med. Började med ett par timmar i biblioteket på förmiddagen, efter det lunch och sedan föreläsning. Vid 17 sexmästerimöte där vi styrde upp lite datum för höstens alla sittningar. Då vi bara verkar bli fyra kvar till hösten så måste vi hitta två-tre nya medlemmar. Att få folk att engagera sig är alltid svårt, ett problem som alla föreningar brottas med. Alla vill ha saker, men få av dem är berreda att jobba för det även om det så bara är för en gång i halvåret. Nu ser det tyvärr ut som så att Pudas, som är den älsta och mest anrika studentpuben, eventuellt kommer att få stänga igen. Sivans (en annan studentpub) brottas ständigt med brist på jobbare, nedervåningen har fått stänga ett par ggr under terminen. Det roliga med det är att de som gnäller över det aldrig har jobbat en enda gång på Sivans.

Kastar in en liten uppdatering på de olika lagen i serien. Det som står i tunn text fanns där sen innan.

Boro: Om dem kan man inte få någon information alls, står inget på hemsidan eller på sillyseason sidorna. Det jag vet är att backen Andreas Eriksson slutar. Fortfarande helt tyst runt Boro. Ännu finns ingen tränare klar. Här är det också klart att stenhårde backen Per Karlsson lämnar laget för att flytta till Malmö.

Finnspång: Finns ingen information på hemsidan. Jonathan Ericssons (Detroit) pappa Sven Ericsson slutar som tränare. Han ersätts av Kaj Karttunen som spelat flertalet säsonger som back i Finnspång och som nu lägger skridskorna på hyllan. Inget nytt här heller, fortfarande ingen info på hemsidan

HC Dalen: Går inte att få någon information på deras hemsida. Dock byter de tränare då Sergei Joukov lämnar laget och in kommer istället Maths Carlgren från HV 71 ungdomssektion. Här lämnar också forwarden Marcus Stavander för Linköpings-j20 lag. Dalen har klart med ytterligare en tränare i Martin Danielsson. I övrigt slutar forwarden Kim gustavsson. Backen Jesper Hedell lämnar också laget. På deras hemsida kan man läsa att de i dagsläget har en träningstrupp med 30 spelare under sommaren.

HF Linköping: Har i alla fall en hemsida som lever, dock ingen trupp inför hösten utlagd. Det mest intressanta på deras sida är det faktum att det finns förslag på fyra möten och därmed 36 matcher till hösten. Det som är klart är att centern/backen Dennis Petterson återvänder hem till Motala. Har hämtat en tränare från Linköpings U15 lag, Joakim Svensson. I övrigt inget nytt att komma med på hemsidan.

Motala: Finns ingen information över vilka spelare som är klara till hösten. Dennis Petterson återvänder som tidigare nämnt till moderklubben. Forwarden Patrik Ödmark har lagt skridskorna på hyllan och blivit tränare i klubben. I övrigt har ett par spelare från förra säsongens trupp förlängt sina kontrakt, ännu inga fler nyförvärv.

Nittorp: Inte heller förra årets serievinnare har lagt upp någon trupp inför hösten. Dock lämnar min gamle tränare i smålandslaget Hasse Petterson laget och flyttar hem till Gislaved, med sig tar han forwarden Erik Hedlund. För övrigt helt tyst. Nittorp har gjort klart med en ny tränare i Ulf Högberg med meriter från Fotskäl och Borås. Har tappat forwarden Wiktor Aolfsson-Hedlund till Kungälv.

Nässjö: Tappar sin tränare Bengt Gustavsson till Värnamo. Annars hittar jag ingen trupp eller någon information alls. Nässjö har gjort klart med ett par nyförvärv. Albin Nilsson forward från Tranås J-20, Nils-Gunnar Svensson tränare från Vimmerby, Robert Karlsson forward, Patrik Paulin back och Jonathan Tallberg forward, alla tre är hämtade från HV 71:s J-18 lag. På förlustsidan märks backen Alexander Ytterell till Luleås J-20 lag och målvakten Jonas Gunnarsson till HV 71:s J-20.

Ulricehamn: Laget trillade ur div1 och det ryktas precis som förväntat om massflykt. Det som är klart är att målvakten Dennis Karlsson har skrivit på för Olofström och att backen Patrick Magnusson skrivit på för Kristianstad. Finns för övrigt ingen information om truppen till hösten.
Ullricehamn har tappat backen Mattias Backman till Piteå. I övrigt hittar jag ingen information om laget

Vimmerby: Jim Nordh har fått ett try-out kontrakt med Oskarshamn i övrigt helt tyst och på hemsidan finns ingen info om kommande säsong. Vimmerby har tappat sin tränare Nils-Gunnar Svensson till Nässjö. Forwarden Fhilip Jillehed har flyttat hem till Västervik och målvakten Gabor Csomortani har vi lagt beslag på. I övrigt hittar jag ingen information

Åseda: Har 12 spelare under kontrakt, varav flertalet tillhör de absolut mest tongivande. Mer är på ingång. Vi har numera 15 spelare klara till nästa säsong och ett par till ska lämna besked inom de närmaste dagarna/veckorna.

Nu ska jag sova, tack och godnatt.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar