lördag 23 maj 2009

Bloggen lever

Ligger i soffan och plitar ner lite rader, känner lugnet och inväntar tåget mot Nybro som går om två timmar. Anländer 12.45 och Witten plockar upp mig för vidare avfart mot Borgholm. Lite grillning, lite hockeysnack två bra saker =)

I veckan har det pluggats som aldrig förr och fingrarna har glött över tangentbordet. Stolar och block har yrt inne i M-huset, vem sa att jag kan bli förbannad =) Vi är dock nu nästan helt klara med det ena arbetet, så det finns hopp.

Träningen i onsdags räknade in 24 stycken. Spänst, balans och innebandy stod på programmet. Det är kul att man känner redan nu att man hoppar lite högre/längre. Vad som hände på innebandyn är väldigt oklart, ledning hela tiden för att kollapsa i slutet och förlora. Vill inte hänga ut någon, men i ett byte märktes det att Erik spelat 15 säsonger för länge i VSGF =) Försökte skjuta från egen kasse, missar målet med 10 meter, kontring och insläppt mål.

En sak som var lite anmärkningsvärt på träning var att, av de 10 hopphäckarna som bars från ishallen till sporthallen, bars en (1) häck av en junior. Den junioren var dock ordinarie stora delar av förra säsongen. Samma sak med västarna.
Hoppas ni junisar tar åt er av detta och börjar bidra lite, med andra ord bära allt =)

Nu lite käk och sedan promenad ner till stationen.

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar