söndag 17 maj 2009

Söndag

Vaknade upp oväntat pigg idag, det gillas =)
Varit en väldigt rolig helg, där vi i fredags gled ner mot Helsingborg. Gott käk, god dricka och väldigt bra boende. Hände som alltid ett par helt sjuka saker, lämpar sig dock inte så bra i skrift. Riktigt roligt hade vi alla fall. Igår var vi över i Helsingör och hängde på uteserveringarna, lite ManU-Arsenal hann jag med. Det var väldigt positiva tongångar från väldigt många håll på resan. Det märktes att vi haft en bra säsong och lyckats med att nå upp till vår målsättning, var nästan inget gnäll alls i år =) Jag skulle inte bli förvånad om några som var med på resan och ännu inte bestämt sig. kritar på för en säsong till.

Var tillbaks i Växjö vid 20 hugget igår. För lite umgänge med Choobacka och Henke, som alltid blev det en sjuk kväll när dessa båda är inblandade.

Nu lägger vi dock ner allt vad oseriöst heter. Nu är det träning som gäller.

Har spenderat dagen med att hänga på olika hockeybloggar och på Eliteprospect. En tävling om vem som kan få flest klick på Eliteprospect är startad av några laget, vissa har mindre att göra en andra =)

Man känner att man verkligen skulle vilja plocka fram grickorna snart igen. Dock måste jag köpa ett par nya innan säsongen börjar, blir sådär lätt utan sommarjobb.

Snart lite Giro D'Italia på tv:n och sen lite städning innan Maria kommer hem från Göteborg.

Men först ska magen få sitt =)

/#8


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar