söndag 24 maj 2009

Förlängningar

Danne och Witten signade idag, efter ett dygn med all inclusive på Öland så kunde de helt enkelt inte säga nej =) Mycket viktiga förlängningar, riktigt bra killar. Hur kul skulle vi egentligen ha det utan Witten? En stämningshöjare deluxe. En annan stor fördel är att Nybrofönstret hålls öppet. Martin valde att inte signa idag, men dörren är inte stängd, utan snarare väldigt öppen. Dock är det som så att spelare av den kalibern har andra erbjudanden också och har en del att ta ställning till. Hur eller hur så kommer han spela hockey i alla fall.

Bägge bröderna hade med hittat till stugan. Håkan E hittades sittandes vid huset mitt emot, så det var nästan så att halva a-laget var på plats =)

En mycket bra helg med guldväder, poolbad och köttstycken till ett helt kompani.


Vill i och med dessa förlägningar hävda att vi redan nu har en mycket starkare forwards sida en under säsongen som gick. Emil, Markus och G (han måste räknas som ett nyförvärv) fyller alla på i toppen bland forwards. Skulle Martin med signa skulle det vara ruskig klass på forwardssidan.

Imorgon är det företagsbesök på Hammarplast som gäller med Choobacka. Det är lite i senaste laget att ha det besöket, men det får gå i alla fall.

Imorgonkväll är det cirkelträning på programmet, räknar med att få träffa alla då.

Nu sporten på tv

/#8

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar