måndag 10 september 2012

Vilka är ni?

Isen ligger blank, bara väntar på att någon ska beträda den, från VIP-läktarens plats nummer 17 ser det väldigt inbjudande ut. Det är tydligt att det enkla är att sluta, medan svåra är att försöka hålla fast vid känslan om att det är helt rätt beslut (vilket det givetvis är).

---

Vilka är ni, som är här och läser? Det är ju liksom inte meningen att någon ska läsa detta, kanske sen, men inte just nu.

---

Tre dagar kvar till Elitseriepremiär, bara två två dagar kvar till allsvensk dito. Det känns som alltid spännande, alltid skönt att få addera ytterligare en sak att bry sig om i sitt liv. Hur det går? Kan någon ha en aning om det? Jag tror att Leksand går upp i Elitserien och att Luleå vinner SM-guld. Det känns som en rimlig utgång, även om det kan åt något helt annat håll.

---

Grymt kul att se att Vimmerby värvat hem ytterligare två egna produkter, 14 nu till antalet och sen Emil. Bilen kommer nog att tuffa dit några gånger. Den kommer nog  för övrigt att tuffa lite överallt, en stor uppsida med att man inte kommer spela själv, all hockey man kommer kunna titta på, skoj skoj.

---

Div3:s andrahandsfavorit går på is imorgon (HA 74 plöjer pengar som aldrig förr och måste ses som storfavorit) oj som jag vill vara med. Karaktär är det som gäller, inte helt enkelt..

---

/#8

3 kommentarer:

  1. Börjar den bästa bloggen leva igen så förstår du väl att man är med och läser:) Även om du inte vill det.

    SvaraRadera
  2. Den lever inte, den bara småexisterar för att jag ska få skriva lite.. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä kanske inte men det kommer ett och annat inlägg och bara det är bra:) hoppas det kommer mera.Det lilla är mer än inget vet du väl :)

      Radera